Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ(;)

Ακούγοντας τις σημερινές δηλώσεις της Ντόρας και χωρίς να έχω καμία διάθεση να υποστηρίξω τον Σαμαρά έναν άνθρωπο που ακόμα δεν έχει δώσει "διαπιστευτήρια" μπήκα στην διαδικασία μιας ακραίας (ίσως) συνομωσιολογίας.
Η Ντόρα δήλωσε πως δεν σχεδιάζει καμία απολύτως διάσπαση (όχι πως αν σχεδίαζε θα το έλεγε) αλλά άποψη μου είναι ότι περιμένει να πέσει ο Σαμαράς σαν ώριμο φρούτο και ταυτόχρονα να φορτώσει την αποτυχία στον Αβραμόπουλο ώστε να επιστρέψει ως "σωτήρας".
Φυσικά αυτό αν και επαναλαμβάνω ο Σαμαράς ΔΕΝ έχει δώσει μέχρι τώρα "διαπιστευτήρια" θα είναι καταστροφή για την πατρίδα.
Ομως οι τελευταίες λέξεις της σε συνδυασμό με γνωστά γεγονότα αλλά και δηλώσεις άλλων πρώην στελεχών της ΝΔ με έβαλαν σε σκέψεις.
"Εγω είμαι έξω απο την ΝΔ σήμερα ακολουθώ την ΔΙΚΗ ΜΑΣ πορεία......που θα είναι διαφορετική".
Αν προσέξατε χρησιμοποίησε πληθυντικό (ΜΑΣ) και απο την στιγμή που ομολογεί πως δεν έχει κάνει κάποιους σχεδιασμούς εύλογο είναι το ερώτημα ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ αυτοί οι "ΜΑΣ";
Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι πρόκειται για την δημιουργία του νέου κόμματος που πολλοί αναφέρουν πως έχει αποφασίσει.
Ομως η Ντόρα σε αντίθεση με άλλους (βλέπε Καρατζαφέρης) δεν είναι ο τύπος που θα δημιουργήσει ένα κόμμα και θα αρκεστεί στην τηλεοπτική προβολή.
Είναι φανερό ότι έχει υψηλές βλέψεις.
Απο την άλλη όμως είναι απίθανο ως εξωπραγματικό να γίνει πρωθυπουργός αφού έστω μια στάλα μυαλό να έχει ο Σαμαράς ακόμα και αν αποχωρήσει απο την ΝΔ θα πρέπει να εξασφαλίσει την ήττα της Ντόρας.Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ψηφίσουν το Μητσοτακέικο.Οι πατριώτες ψηφοφόροι είτε στο ΛΑΟΣ είτε στην ΝΔ είτε σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα δεν θέλουν να την βλέπουν ούτε ζωγραφιστή.Και φυσικά δεν συζητάμε για ΚΕΕ ή ΣΥΝ.
Αρα απο που ορμώμενη έχει βάλει τον "πήχη" τόσο ψηλά;
Σίγουρα οι φιλίες με εξωγενείς παράγοντες θα βοηθήσουν αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι όλα τόσο "απέναντι" που δύσκολα θα μπορέσουν να μεταμορφώσουν την κοινη γνώμη όταν μάλιστα πρόκειται για ένα άτομο με τοσο βεβαρυμένο πολιτικό παρελθόν.
Και εδω είναι που ερχόμαστε στην συνομωσιολογία και οι δηλώσεις-προτάσεις Καρατζαφέρη για υποψήφια Περιφερειάρχη Κρήτης,οι επίσης δηλώσεις Μαρκογιαννάκη ότι δεν τον αφήνει ασυγκίνητο ένα κόμμα που ηγείται μια....Χανιώτισσα αλλά πάνω απο όλα τα όσα έχουν διαρρεύσει και διαρρέουν κατά καιρούς και στο διαδίκτυο με κάποιους να ονειρεύονται ανεξάρτητη Κρήτη...Ολα αυτά μοιάζουν να συνδέονται.
Φυσικά ξαναλέω πως πρόκειται για ένα φανταστικό σενάριο με ΥΠΑΡΚΤΑ όμως γεγονότα.
Αλλωστε ποιο πολύ πιστεύω πως η Ντόρα θα έβλεπε τον εαυτό της "Βενιζέλο" (ζητώ συγγνώμη για την παρομοίωση) ο οποίος αγωνίστηκε για την Ενωση της Κρήτης με την μητέρα Ελλάδα,με την Ντόρα να αγωνίζεται για την αποκοπή της παρα μπορώ να την σκεφτώ απλό αρχηγό ενός κόμματος που θα βολοδέρνει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας προσπαθώντας να περάσει τα αμερικανο-εβραικά σχέδια στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: