Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

ΜΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Σε μια συνεδρίαση (ύστερα απο παρα πολύ καιρό) με αρκετά βαρύ κλίμα η Εκτελεστική Γραμματεία του ΛΑΟΣ αποφάσισε (;) να υπάρξει αυτόνομη κάθοδος σε τουλάχιστον κάποιες μεγάλες περιφέρειες μεταξύ αυτών και η Αττική.
Είναι προφανές ότι η απόφαση αυτή που πάρθηκε και μάλιστα απο τους "διορισμένους" του προέδρου που έφτασαν και αυτοί στο σημείο να μην αντέχουν άλλο τον τυχοδιωκτισμό και το γλύψιμο.Αλλά και ο ίδιος ο κωλοτούμπας που κατάλαβε ότι οι δικαιολογίες του για την μέχρι τώρα πολιτική του τακτική ήταν αστειότητες με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην πείθουν αλλά αντιθέτως να εξοργίζουν ακόμα περισσότερο τα υγιή στελέχη του κόμματος που έβλεπαν να βρίσκονται στο περιθώριο,να αναγκάζονται να στηρίξουν επιλογές αντίθετες προς τις ιδέες του κόμματος αλλά και να μετατρέπονται σε απλούς χειροκροτητές και "αιμοδότες" τηλεπολιτικών,επιχειρηματικών συμφερόντων και προεδρικών φιλοδοξιών.
Φυσικά υπήρξαν και "παρατράγουδα" αφού απο την μια η πίεση του απλού κόσμου για αλλαγή τακτικής και απο την άλλη τα προεδρικά φερέφωνα επέφεραν την "εν λευκώ" εξουσιοδότηση του προέδρου για την επιλογή των υποψηφίων.
Ισως κάποιοι που ακόμα ανοήτως πιστεύουν σε αυτόν τον πολιτικό σαλτιμπάγκο να σκέφτηκαν πως μετα τα μπινελίκια ισως ο Καρατζαφέρης να "ανανήψει".Η μόνη όμως περίπτωση να γίνει κατι τέτοιο είναι να βρεθεί εκτός βουλής όπου θα ξαναθυμηθεί τα παλιά και θα φάει χυλόπιτα απο όσους τώρα τον γλύφουν.Τότε όμως θα είναι αργά.
Εστω όμως και αυτή η "συνεδρίαση" αντί να είναι μια καινούργια αρχή απέδειξε ότι όπως λεει ο λαός "πρώτα βγαίνει το χούι και μετά η ψυχή" .Αφού ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν για την Αττική ήταν και της.....Τζαβέλλα.
Που αφού μας έφτυσε στα μούτρα δηλώνοντας ότι δεν ασπάζεται την ιδεολογία του κόμματος(πως άλλωστε να το κάνει...Κόκκαλης είναι αυτός) για την...διαφήμιση του κωλοτούμπα και τις....σχέσεις της ανταμείφθηκε με την θέση του ευρωβουλευτή μαζί με τον Πλεύρη που έγινε "σκάντζα" με τον γραφικό πλέον Γεωργίου και τώρα μας λενε να γίνει ΝΕΑ "σκάντζα" (αν μπεί υποψήφια) με καποιο άλλο εκλεκτό του προέδρου.Αν αυτά δεν είναι γελοιότητες με ίδια πρόσωπα να περιφέρονται σε τρείς και τέσσερις διαφορετικές θέσεις τότε.......
Το ωραίο όμως της υπόθεσης είναι ότι τις απαντήσεις τις δίνουν οι ίδιοι τους οποίους ο Καρατζαφέρης στηρίζει.Ομως πέρα βρέχει.....
Αυτό έκανε και ο "εκλεκτός" Τατούλης ο οποίος με θράσος που του δίνει μάλλον το ανύπαρκτο πολιτικό του βάρος δήλωσε παρ όλη την απλόχερη στήριξη του Καρατζαφέρη και τα μηδενικά ανταλλάγματα που θα αποκομίσει το κόμμα απο αυτόν πως "δεν παρακαλώ κανέναν όποιος θέλει ξοπίσω μου ας έλθει".
Γεια σου ρε Τατούλη "πολιτικέ γίγαντα" που την κοπάνησες (μάλλον σε κοπανήσανε) απο το μαντρί και αντί ευχαριστώ σε ένα κόμμα που στο κάτω κατω δεν πρόκειται να του προσφέρεις ΤΙΠΟΤΑ ακόμα και αν εκλεγείς μας κάνεις και τον υπεράνω.
Αλλά δεν φταις εσύ ο κωλοτούμπας φταίει με τις ανόητες επιλογές του.
Τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ που και αυτό προσανατολίζεται να στηρίξει τον Τατούλη έχει αποφασίσει πως σε περίπτωση που το πράξει θα ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ υποψήφιο αλλά με "χαμηλές προσδοκίες" και στο δεύτερο γύρο θα παράσχει στήριξη αλλά.....με την προϋπόθεση ότι ο "πολιτικός γίγαντας" Τατούλης θα συμπεριλάβει στο συνδυασμό του τουλάχιστον 3 Πασοκτζήδες αντιπεριφερειάρχες.
Εσυ ρε κωλοτούμπα τι εξασφάλισες;
Μήπως καμια τηλεοπτική εμφάνιση στους "συναδέλφους δημοσιογράφους";

Δεν υπάρχουν σχόλια: