Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ" ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ

Είδε και απο ειδε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Πεταλωτής με τις μαζικές αναφορές των "ανεξάρτητων" ΜΜΕ που αυτή την εποχή παίζουν το ρόλο του...λαγού της κυβέρνησης ανακοινώνοντας "νέα μέτρα" καθε τρεις και λίγο τα οποία ΔΗΘΕΝ εντάσσονται στο αποικιοκρατικό μνημόνιο.
Και αποφάσισε να προβεί σε δήλωση με την οποία υποστήριξε πως όσα διαδίδονται είναι για να παραπλανούν τον λαό....
Είναι απο τις λίγες φορές που θα συμφωνήσουμε μαζί του όχι βέβαια πως τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ προσπαθούν να παραπλανήσουν άλλωστε την δουλειά της εκάστοτε "λαοπρόβλητης" κυβέρνησης στηρίζουν.
Ομως θα συμφωνήσουμε για τον απλό λόγο πως "νέα μέτρα" ΔΕΝ υπάρχουν....
Και δεν υπάρχουν για τον πολύ απλό λόγο πως στο μνημόνιο οι σύγχρονοι Εφιάλτες δεν υπέγραψαν μέτρα που είχαν αποφασιστεί αλλά κατι χειρότερο...
Υπέγραψαν μέτρα τα οποία ΘΑ αποφασίζονταν αφού υπάρχει όρος με τον οποίο η τρόικα έχει το δικαίωμα να κάνει ελέγχους ανα δίμηνο και ΝΑ αποφασίζει τα μέτρα που θεωρεί αναγκαία.
Με λίγα λόγια δηλαδή η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και όσοι ψήφισαν το μνημόνιο αλλά και όσοι την....κοπάνησαν (για να μην ξεχνιόμαστε) για να μην χρειαστεί να το ψηφίσουν έδωσαν ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ .
Αρα μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει δίκιο ο Πεταλωτής και όχι τα μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης που προσπαθούν να περάσουν την εντύπωση πως πρόκειται για νέα μέτρα που προβλέπονται απο το μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: