Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ

Ενω στην Ελλάδα απομένει μόνο ο....κεφαλικός φόρος να ανακοινωθεί και εμείς ως Ελληνες αρνούμαστε να τιμήσουμε την ιστορία μας και να εκδιώξουμε τα τρωκτικά απο την χώρα.
Στην ΕΕ συνεχίζεται ο "έρανος" υπέρ Ελλάδος που ονομάζουν "Μηχανισμό Στήριξης" και τον οποίο εγκαινίασε ο ζητιάνος πρωθυπουργός μας που περιόδευσε γι αυτόν τον λόγο σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Η περήφανη Ελλάδα κατάντησε επαίτης να λοιδορείτε απο υπαρκτούς και ανύπαρκτους.
Απο εχθρούς και φίλους.
Και μεις....μας φτύνουν και χαμογελάμε.
Και ενω στο εσωτερικό μας βομβαρδίζουν με τα αποτελέσματα των ελέγχων του ΣΔΟΕ που βρίσκουν κλέφτες τραγουδιστές,κλέφτες γιατρούς,κλέφτες ηθοποιούς,κλέφτες δικηγόρους,μικροεπιχειρηματίες.
Βέβαια κλέφτες ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που όχι μόνο τα άρπαξαν αλλά εξέθρεψαν ή ανέχτηκαν ΟΛΟΥΣ τους παραπάνω ακόμα ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ.
Στο εξωτερικό φαίνεται πως είναι περισσότερο "Ελληνες"....
Παράδειγμα ο υπουργός Εξωτερικών της Σλοβακίας Μίκουλας Ντζουρίντα που υπεραμύνθηκε της απόφασης της χώρας του να μην συμμετάσχει στο Μηχανισμό Στήριξης της Ελλάδας. Και ο λόγος;
"Η Ελλάδα στηρίζει πολιτικούς οι οποίοι έφθασαν το ύψος του χρέους από το 25% του ΑΕΠ το 1980 στο 150%.Είναι απλό να είναι κανείς λαϊκιστής να συσσωρεύει χρέη και να αγοράζει τους ψηφοφόρους."
Τώρα σκεφτείτε ότι αυτά τα λέει κάποιος ΕΚΤΟΣ Ελλάδας...Ενας υπουργός που η χώρα του ούτε είναι κάποιο "οικονομικό θαύμα" ούτε και κάποιο πολιτικό ή στρατιωτικό μεγαθήριο αφού έχει μόλις 19 χρόνια ύπαρξης.
Και εδω γεννιούνται δυο ερωτήματα σε ποιο σημείο κατάντιας έχουν φθάσει την πατρίδα μας το αριστερο-δεξιό σκυλολόι;
Είμαστε άραγε τόσο τυφλοί ώστε να ανεχόμαστε ακόμα και σήμερα αυτήν την κατάντια που πλέον την νοιώθουμε πέρα απο το να πληγώνει την εθνική περηφάνια μας (όση μας έχει απομείνει) αλλά και την τσέπη μας και την λογική μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: