Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΜΕΓΑΛΕΙΟ" ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΗ

Χθες βράδυ δεν μπόρεσα να συγκρατήσω την συγκίνηση μου όταν παρακολουθώντας τον Μαντέλη....αυτό τον "άγιο" άνθρωπο μπροστά στα μικρόφωνα που τον περίμεναν έξω απο το δικαστικό μέγαρο να ξεσπά σε λυγμούς.
Αρχικά λέξη δεν μπορούσε να σταυρώσει καθώς το δάκρυ έτρεχε κορόμηλο.
Ομως αυτός ο "σοσιαλιστής" που "υπηρέτησε" την χώρα απο την θέση του υπουργού δεν μπορούσε να μείνει μόνο στην έκφραση των συναισθημάτων του.
Σιγά σιγά πήρε τα πάνω του και αποστόμωσε όσους τον κατηγορούν....
Βρε κουτά δεν ήταν δωροδοκία τα 200.000 μάρκα....Χορηγία ήταν.
Τι τον τυρανάτε τον άνθρωπο;
Τώρα ως τι τον "χορήγησε" η Siemens αυτό είναι αλλουνού παπα ευαγγέλιο.
Γιατί φυσικά και "χορηγοί" υπάρχουν αρκετοί όπως και χορηγοί όμως ο τέως υπουργός απο ότι ξέρουμε ούτε κανένα σωματείο ήταν,ούτε καμιά φιλανθρωπική οργάνωση είχε,ούτε κανένα μουσικό ή πολιτιστικό-αθλητικό γεγονός θα διοργάνωνε.
Αρα γιατί τον "χορήγησε" η Siemens και μάλιστα ω του θαύματος ο επιχορηγούμενος υποψήφιος βουλευτής κατέληξε όχι μόνο υπουργός αλλά και σε υπουργείο του άμεσου ενδιαφέροντος των χορηγών...Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών.
Ολα αυτά θα μπορούσαν να ήταν αστεία αν...
1ον Δεν έδειχναν περίτρανα την παθογένεια ολόκληρου του συστήματος
2ον Αν δεν υποτιμούσαν όπως κάνουν οι πολιτικοί και μάλιστα βάναυσα την νοημοσύνη των πολιτών.
Ομως για το δεύτερο υπάρχει ακόμα χειρότερη "ομολογία" που αφορά την δεύτερη "χορηγία" γιατί προφανώς η πρώτη δεν....φτούρησε.
Για τα επιπλέον 250.000 τα οποία βρέθηκαν να έχει λάβει ο Μαντέλης έδωσε την πειστικότατη απάντηση στον εισαγγελέα και την ανακρίτρια πως "δεν θυμάται απο ποιον είναι"!!!!!!
Εδω είναι που η λογική πάει "περίπατο"....Του έδωσε κάποιος 250.000 μάρκα και δεν θυμάται ποιος ήταν;Δηλαδή ή οι "χορηγοί" ήταν τόσοι πολλοί που κάποια στιγμή μπερδεύτηκε ο άνθρωπος ή μας περνάει για ζώα.
Που μάλλον το δεύτερο θα ισχύει μιας και οι πολιτικοί έτσι έχουν μάθει να συμπεριφέρονται στους πολίτες.
Παρόλο όμως που όπως δήλωσε ....δεν θυμάται!!!.
Συμπλήρωσε πως "ΑΝ τα έχει πάρει θα είναι και αυτά απο τον ίδιο "χορηγό"."
Τα συμπεράσματα δικά σας καθώς ανακριτής και εισαγγελέας ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ με τον έναν να τον κρίνει προσωρινά κρατούμενο και ο άλλος ελεύθερο με....περιοριστικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: