Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΙΜΠΛΕ

Σε πείσμα των παγκόσμιων "ανθρωπιστών" που προσπαθούν να δημιουργήσουν ενα πολεμικό κλίμα σε βάρος του Γάλλου προέδρου Σαρκοζί με αφορμή την απέλαση των Ρομά.
Η γαλλική κοινή γνώμη φαίνεται ότι κουράστηκε απο τα μεγάλα "ανθρωπιστικά" λόγια και συμπαρατάσσεται σε ποσοστό 65% με τον Γαλλο πρόεδρο.
Αυτό φάνηκε σε χθεσινή δημοσκόπηση της έγκυρης εφημερίδας "le figaro" σύμφωνα με το οποίο όχι μόνο το παραπάνω ποσοστό επικροτεί τις απελάσεις αλλά και το 69% ζητά την διάλυση των καταυλισμών-γκέτο οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί πέριξ ακόμα και του Παρισιού.
Και φυσικά είναι λίγο δύσκολο για τους "ανθρωπιστές" να χαρακτηρίσουν "φασίστες" το 69% του γαλλικού λαού έτσι συνεχίζουν να επιτίθενται στο Γάλλο πρόεδρο.
Μέχρι σήμερα έχουν γίνει περίπου 8.000 απελάσεις κυρίως Ρουμάνων και Βούλγαρων και το αστείο είναι πως η Ρουμανία μη δεχόμενη τους ίδιους τους πολίτες!! της διαμαρτύρεται στην ΕΕ.
Είναι αυτός ο a la carte ανθρωπισμός που ακολουθείται και στην χώρα μας.Δηλαδή ναι να σας ταίσουμε αλλά....το κράτος.
Ναι να σας περιθάλψουμε αλλά...το κράτος.
Ναι να σας δώσουμε τις ανύπαρκτες δουλειές μας αλλά...να φροντίσει το κράτος
Γιατί εδω είναι η πρωτεύουσα του "ανθρωπισμού" του....τζάμπα και του...επιχορηγούμενου "ανθρωπισμού".Γιατί οι περισσότεροι απο αυτά τα ρεμάλια που χωρίς αίσθημα ευθύνης για τον τόπο τους και τους συμπατριώτες τους στηρίζουν τον αφελληνισμό και την εξαθλίωση των Ελλήνων εργαζομένων (γιατί αυτό στηρίζουν στην πραγματικότητα) όχι μόνο συντηρούνται απο το κράτος αλλά και "χορηγούς" αλλά ακόμα και για τα αποτελέσματα των πράξεων τους απαιτούν ξανά απο το κράτος.
Φυσικά εδω δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια ανάλογη δημοσκόπηση εκτός και αν είναι....κατά παραγγελία απο τίποτα κουμπάρους.
Χθες όμως έγιναν και αποκαλυπτήρια που συγκεκριμένα κανάλια έσπευσαν να μεταδώσουν ως "στήριξη" στην Ελλάδα.
"Δεν εχω καμία αμφιβολία πως η Ελλάδα θα ξεπληρώσει ΟΛΑ της τα δάνεια".
Αυτή ήταν η δήλωση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας.
Για εμάς είναι μια δήλωση-ομολογία ότι χρεοκοπία ουδέποτε υπήρξε.
Ολοι αυτοί αλλά και οι υποτακτικοί τους εν Ελλάδι το κύριο μέλημα τους ήταν να εξασφαλίσουν τα δάνεια τους απο μια χώρα που αν "χρεοκοπούσε" δεν θα έπαιρναν ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ.
Ετσι πούλησαν το παραμύθι κουβάλησαν και την Αφρικο-Ασία και κατάφεραν απο την μια η χώρα μας να πληρώνει τα κερατοδάνεια και κλεφτοδάνεια των πολιτικών με υπέρογκους τόκους.Να είναι υπόδουλη για τα επόμενα τουλάχιστον 20 χρόνια και απο την άλλη με τον "δωρεάν" ανθρωπισμό να μετατρέψουν την χώρα σταδιακά σε χαβούζα πολυπολιτισμικότητας και αποθήκη φθηνών εργατικών χεριών που θα χρησιμοποιούν κατα το δοκούν οι πολυεθνικές και τα μεγάλα συμφέροντα δημιουργώντας ακόμα και κοινωνικές-θρησκευτικές-"ανθρωπιστικές" αναταραχές σε όσες κυβερνήσεις δεν συμμορφώνονται με τις εκάστοτε εντολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: