Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ......

Τον κίνδυνο που ελοχεύει με την ανέγερση "αθώων" τζαμιών στην χώρα μας που κάποιοι ντόπιοι "ανθρωπιστές" αρνούνται να δούν ή απλά δεν θέλουν μας υπενθύμισε η χθεσινή επιχείρηση της γερμανικής αστυνομίας.
Σε μια χώρα που οι μουσουλμάνοι μετανάστες ξεπερνούν τα 10 εκατ.
Η γερμανική αστυνομία έκλεισε χθες ένα τέμενος στο Αμβούργο στο οποίο σύμφωνα με δηλώσεις των αρχών σύχναζαν οι δράστες των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ αλλά και επειδή συνδεόταν με ένοπλες ισλαμιστικές οργανώσεις στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν.
Στο τέμενος "Τάιμπα" σύχναζαν πάντα με την γερμανική αστυνομία ο Μοχάμεντ Άτα, ο βασικός υπεύθυνος των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, και αρκετοί από τους συνεργούς του.Το τέμενος στο Αμβούργο παρέμενε υπό στενή παρακολούθηση από τις υπηρεσίες ασφαλείας μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.“Κλείσαμε το τέμενος Τάιμπα επειδή οι νέοι που σύχναζαν εκεί ενθαρρύνονταν να γίνουν φανατικοί ισλαμιστές”, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών του ομόσπονδου κρατιδίου του Αμβούργου Κριστόφ Άλχαους.
“Πιστεύουμε ότι το τέμενος χρησιμοποιούνταν επί χρόνια για να υποστηρίξει την τρομοκρατία”, δήλωσε από τη μεριά του ο Μάνφρεντ Μουρκ της Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος.
Φυσικά στην "δημοκρατική" Ελλάδα ουδείς απο τους κυβερνώντες αλλά και τους αντιπολιτευόμενους δεν φαίνεται ούτε να προβληματίζεται αλλά ούτε και να παραδειγματίζεται απο ανάλογα γεγονότα.
Δεν τους ενδιαφέρει προφανώς η πιθανότητα με την ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό ότι θα δημιουργηθεί και Αφγανικό ή Πακιστανικό "παράρτημα" για το οποίο παρεμπιπτόντως ξεπουλιέται δημόσια περιουσία αφού τα εν λόγο στρέμματα είναι του πολεμικού ναυτικού. Εδω όμως κανείς συνδικαλισταράς δεν φωνάζει.
Αλωστε δεν είναι δημόσια υπηρεσία να χάσουν την κουτάλα....Μερικά χωράφια είναι που δεν περιλαμβάνουν την....καρέκλα τους.
Οσο για τους πολιτικούς θα τα βρούν μπροστά τους και αυτό είναι πέρα απο βέβαιο αλλά τότε θα είναι ΑΡΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: