Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ

Το ψέμα λένε έχει κοντά ποδάρια.Και όντως δεν πέρασαν πολλές μέρες για να αποκαλυφθεί ο λαϊκισμός και η πολιτική απάτη της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και όλων όσων την σιγοντάρουν στην προσπάθεια της για αφαίμαξη του ελληνικού λαού στο όνομα της...πατρίδας.
Η Πασοκική φοροεπιδρομή που εξασφαλίζει ψίχουλα για τον κρατικό προϋπολογισμό μπροστά στα υπέρογκα χρέη ενω βυθίζει την χώρα στην απόγνωση και την ανεργία και στηρίζεται απο την "διακριτική" αντιπολίτευση και τον γνωστό τηλεστάρ-πανελίστα πατριδέμπορα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο σχεδιασμός μεταβολής των Ελλήνων πολιτών και γενικά του ελληνικού έθνους σε μια πολυπολιτισμική μάζα απογοητευμένων ανθρώπων που θα είναι ανίκανοι να αντισταθούν στον οποιονδήποτε σχεδιασμό.
"Η βεβαρυμμένη με χρέος Ελλάδα είναι απίθανο να βρεθεί ποτέ σε θέση να αποπληρώσει τα δάνεια τα οποία εξετάζει να δώσει αυτή την περίοδο η Γερμανία"
Αυτό δήλωσε ο κ.Χανς Βέρνερ πρόεδρος του ινστιτούτου Ifo του Μονάχου .
Σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά πόσον το Βερολίνο θα πάρει ποτέ πίσω τα χρήματά του απάντησε "για να σας πω την αλήθεια, όχι".
Ο Βέρνερ δεν είναι κάποιος τυχαίος αναλυτής αλλά σύμβουλος της εκάστοτε κυβέρνησης της Γερμανίας.Βλέπετε εκεί οι "σύμβουλοι" δεν αλλάζουν καθε βδομάδα.
Τόνισε ότι "η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να κάνει τις απαραίτητες δημοσιονομικές προσαρμογές" και εν τέλει θα υποχρεωθεί να "ζητήσει από τη Γερμανία να διαγράψει το χρέος".
Και φυσικά αυτή είναι η πραγματικότητα και η μόνη επιλογή.
Μια επιλογή που δεν λένε στον ελληνικό λαό γιατί πρέπει πρώτα να κάνει...θυσίες.
Γιατί ποιος λογικός άνθρωπος ακόμα και αγράμματος πιστεύει ότι μια χώρα μπορεί να ξεχρεώσει 360 δις ευρώ όταν καλείται να πληρώσει μόνο για τόκους και μισθοδοσίες του δημόσιου τομέα 50-60 δις το χρόνο!!!!!
Αρα η μόνη επιλογή είναι η μερική διαγραφή χρεών ώστε σε περίπτωση χρεοκοπίας οι "αγορές" να μην χάσουν τα πάντα.
Αλλιώς θα πρέπει να υπάρξει ένας διακανονισμός πληρωμής χρέους που αυτό θα σημάνει ότι για τα επόμενα 100 χρόνια η Ελλάδα θα χρωστά όσες θυσίες και αν γίνουν.Τα...εγγόνια μας θα κληθούν να εξοφλήσουν τα χρωστούμενα όπως εμείς το 1976 ξοφλήσαμε το δάνειο του 1835.Και μέχρι τότε θα κλειθούμε να κάνουμε άλλου είδους.....θυσίες...........

Δεν υπάρχουν σχόλια: