Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ

Ουδείς αμφισβητεί, ότι για την δεινή δημοσιονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας ευθύνονται οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, αλλά και όλοι μας. Και έχουν δίκιο οι εταίροι μας να μην μας εμπιστεύονται, πλην της Γερμανίας η οποία θα έπρεπε να είναι η τελευταία χώρα της ευρωζώνης που νομιμοποιείται να αντιμετωπίζει με αυτή τη σκληρότητα την Ελλάδα. Η γερμανική κυβέρνηση, θα πρέπει να εξηγήσει στο γερμανό φορολογούμενο, που δίκαια διαμαρτύρεται, η Χώρα του οφείλει στην Ελλάδα και έχει υποχρέωση να την στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεν θα πρέπει να αγνοεί η κυρία Μέρκελ, ότι η χώρα της οφείλει στην Ελλάδα συνολικά 10,660 δις δολάρια.
Πρόκειται: 1. για το ποσό των 7,160 δις $ που μας επιδίκασε η Διεθνής Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων (1946) για τις καταστροφές που μας προξένησαν τα γερμανικά στρατεύματα στην οικονομική υποδομή της χώρας μα και 2. για το αναγκαστικό δάνειο των 3,5 δις της κατεχόμενης Ελλάδας στη Ναζιστική Γερμανία. Τα χρήματα αυτά η οικονομική υπερδύναμη τα οφείλει στη χώρα μας με τους τόκους είναι υπερπολλαπλάσια. Ας τα καταβάλλει λοιπόν έστω και χωρίς τους τόκους.
Εστάλη απο http://www.kentri.gr
Σχόλιο ιστολογίου:Σε αυτά του νούμερα δεν περιλαμβάνεται η αξία του χρυσού της Ελλάδας που έκανε φτερά.Αλλα ουτε και οι μεμονωμένες αποζημιώσεις που πρέπει να καταβληθούν σε χωριά τα οποία υπέστησαν ολοκληρωτική καταστροφή όπως το Δίστομο ή οικογένειες των χιλιάδων εκτελεσθέντων όπως αυτοί των Καλαβρύτων όπου οι Γερμανοί εκτέλεσαν 1135 ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: