Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;


Πολλά ήταν τα μηνύματα διαμαρτυρίας που πήραμε απο φίλους και αναγνώστες όσο αφορά την συνέντευξη Καρατζαφέρη στην εφημερίδα "Realnews".
Βέβαια προσωπικά καμία εντύπωση δεν μας προκάλεσε η αναφορά του προέδρου του ΛΑΟΣ σε Μπακογιάννη και Σημίτη που τους χαρακτήρισε "πολιτικούς όγκους" αφού και παλαιότερα σε άλλες τοποθετήσεις του τους έδωσε παρόμοιους χαρακτηρισμούς ως "πολιτικά κεφάλαια"!!.
Η γλοιώδης τακτική του γλυψιματος του κατεστημένου άλλωστε είτε αυτοί είναι δημοσιογράφοι,είτε πολιτικοί είναι γνωστή.Στην ίδια όμως συνέντευξη ο προεδράδρας έκανε και μια αποκάλυψη. Είπε ότι τον θέλουν για πρόεδρο στην ΝΔ.
Και φυσικά δεν θα ασχοληθούμε με την φαντασία ή μάλλον το ψώνιο του.Αλλά θα πούμε ότι πραγματικά είναι αυτό που πιστεύει και αυτό που επιδίωκε και επιδιώκει απο την πρώτη στιγμή. Για όσους έχουν μάτια και βλέπουν και μυαλό και σκέφτονται είναι ηλίου φαεινότερο ότι ΟΛΕΣ οι μέχρι σήμερα κινήσεις του αποβλέπουν σε δυο πράγματα.
1ον Η προσωπική του αποδοχή και προβολή απο τα κατεστημένα ΜΜΕ
2ον Η προσπάθεια του να επανενταχθεί στη ΝΔ έχοντας τις μικρότερες απώλειες εξυπηρετώντας τον εγωισμό του αναγκάζοντας αυτούς που τον έδιωξαν με τις κλωτσιές να τον δεχθούν πίσω.
Ο κ.Καρατζαφέρης ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για τίποτα άλλο εκτός από τον εαυτό του.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τους προδότες εθνομηδενιστές φορτώντας τα στον "πολιτικό πολιτισμό".
Δεν είναι τυχαίο ότι αναγκάζει τους αγωνιστές της παράταξης (όσους έχουν μείνει) να περιορίζονται σε ξενοδοχειακές συγκεντρώσεις.
Η ανασφάλεια του που προέρχεται απο το γεγογονός της δημιουργίας ενός 100% προσωποπαγούς κόμματος που τον οδήγησε στο να διορίσει το 50% της κεντρικής επιτροπής και ακολούθως.....ομοφώνως να εκλέξει ΓΓ τον κ.Γεωργιάδη πρόσωπο που εξασφαλίζει την πλήρη ταύτιση με τα θέλω και τα λεγόμενα του.
Ακόμα και στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές αντι να τιμήσει τους αγωνιστές του κόμματος προτίμησε στους συνδυασμούς να συμπεριλάβει τις λεγόμενες μεταγραφές. Ανύπαρκτους και αποτυχημένους πρώην υποψηφίους της ΝΔ που όχι μόνο δεν είχαν κάνει ΤΙΠΟΤΑ για το κόμμα αλλά και την επόμενη μέρα αφου...δεν εκλέχθηκαν επανήλθαν στη ΝΔ.Και φυσικά αυτό δεν έγινε τυχαία γιατί πολύ απλά ο Καρατζαφέρης τρέμει την ιδέα ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ που θα εχει στελέχη που θα μπορούσαν να "ψηλώσουν" περισσότερο απο αυτόν και που δεν θα το ελέγχει.
Ετσι μην μας κάνουν εντύπωση οι δηλώσεις του.Ο άνθρωπος πολύ απλά θέλει να είναι ισόβια πρώτος στο "χωριό" και να φλερτάρει με την "πόλη" με την ελπίδα ότι θα βρίσκεται στο προσκήνιο και κάποια στιγμή να κάνει και πράξη το ψώνιο του.Που είναι η ΝΔ και όχι ο ΛΑΟΣ.
Αραγε δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση ένα κόμμα με δικό του (υποτίθεται) κανάλι που ντρέπεσαι να το δείς.Δικό του (υποτίθεται) ραδιοφωνικό σταθμό που οι περισσότεροι αγνοούν ακόμα και την συχνότητα που εκπέμπει. Δική του (υποτίθεται) εφημερίδα η οποία σε σχέση με τις 300 χιλ. ψήφους που πήρε ο ΛΑΟΣ έχει ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ κυκλοφορία 5 χιλ φύλλα.
Η λύση είναι ίσως όπως λένε μερικοί να κάνει επιτέλους στην άκρη και να μας απαλλάξει απο την γραφική παρουσία του.Ομως κατι τέτοιο θα έκανε κάποιος που πιστεύει τα όσα πατριωτικά λέει. Αφού βλέπει ότι κρατά στάσιμο το κόμμα και καμία αποδοχή δεν έχει απο τον ευρύτερο πατριωτικό κόσμο.Οι διάφορες συγκεντρώσεις και οι διορισμένοι γλύφτηδες που τον λιβανίζουν μόνο κακό κάνουν. Αντιθέτως ο Καρατζαφέρης είναι ρήτορας αναλόγως του ακροατηρίου. Θα πει στον καθένα αυτό που θέλει να ακούσει.
Και κατι τελευταίο που για τους γλύφτηδες δεν σημαίνει τίποτα αλλά για μας δείχνει πολλά.
Είναι αλήθεια ότι στο πρωτοδικείο που κατατέθηκε η αίτηση για την σύσταση του κόμματος το όνομα δεν είναι ΛΑΟΣ αλλά ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης;Αυτό το μεταφέρουμε με επιφύλαξη καθώς μας το μετέφερε στέλεχος του κόμματος όταν είχαμε την εύλογη απορία. Γιατί το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ ήταν το μοναδικό απο τα "μεγάλα" κόμματα που μαζί με την ονομασία έγραφε και το όνομα του προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: