Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ...ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ


Οποιος εμπλέκεται (εννοεί στο σκάνδαλο Ζήμενς), αποκόβεται από την παράταξη και δεν μας εκπροσωπεί. Δεν θα κάνουμε καμία κίνηση υπεράσπισης κανενός. Θα ήθελα να μπορώ, όταν θα με ρωτούν οι πολίτες αν βάλαμε κανέναν φυλακή να τους λέω ναι, βάλαμε τον τάδε και τον τάδε.
Τάδε έφη Θόδωρος Πάγκαλος.
Σαν Αντιπρόεδρος εκφράζει εγκυρότατα την κυβερνητική άποψη και επί του θέματος των σκανδάλων και των εξεταστικών επιτροπών.
Άρα καταλαβαίνουμε πως οι ευσεβείς πόθοι της κυβέρνησης εξαντλούνται απλά, στο να αποδοθούν κατηγορίες το πολύ σε δυο - τρεις περιφερειακά ενεχόμενους στο πλιάτσικο ενάντια στον Ελληνικό λαό. Κι αυτό για να μπορούν να λένε (βγαίνει αυτολεξεί από τα λεγόμενα Πάγκαλου) ότι "βάλανε τον τάδε και τον τάδε στην φυλακή".
Αλλού είναι η ουσία του πράγματος κυρ - αντιπρόεδρε.....
Πρέπει να υπάρξει ΝΕΜΕΣΙΣ, παραδειγματική τιμωρία όλων των πολιτικών - κύρια - κλεφτών (βουλευτών, υπουργών, τζακιών και νεόπλουτων που μάδησαν τον πλούτο και την αξιοπρέπεια της Ελλάδας και ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ την ανοχή, αντοχή και υπομονή των Ελλήνων πολιτών.
Και ακόμη: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ με δημεύσεις των περουσιών που απέκτησαν τα διάφορα πολιτικά λαμόγια του κερατά!!!!
Για να μπορέσει αργότερα μια κυβέρνηση, που ευαγγελίζεται ότι θέλει να αλλάξει τα πάντα, να κάνει το ίδιο και με:
τα κοπρόσκυλα που φάγανε τις επιδοτήσεις με εικονικές παραγωγές στον αγροτικό τομέα,
τους επιστήμονες που πήρανε επιχορηγήσεις στις ΜΚΟ για να διοργανώνουν σεμινάρια που θα τονώνανε ψυχολογικά τους δικαστές της Ζουαζιλάνδης,
τους γιατρούς που λαμβάνανε μίζες 30% για χρησιμοποίηση προσθετικών υλικών σε εγχειρήσεις,
τους λαθρέμπορους των καυσίμων,
τους τοκογλύφους των τραπεζών που δίνουν με 19% πλαστικό χρήμα
ώστε
να έχει το θάρρος μετά να αφαιμάξει τον 13ο και 14ο μισθό των συνταξιούχων και χαμηλομισθοσυντήρητων
και το θράσος να ζητήσει κατανόηση και υπομονή από την άνεργη και απελπισμένη νεολαία μας......
Εστάλη απο http://activistis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: