Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΡΟΛΟ


Προχθές ο Σαμαράς δείπνησε με τον Προκόπη, τον Παυλόπουλο, παρέα με τον πρώην περιφερειάρχη Δημ. Σταμάτη. Σε μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα και σε πολύ καλό κλίμα. Πολλοί απόρησαν γιατί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τους λόγους αυτής της ιδιαίτερης συμπεριφοράς. Μάλλον δεν ξέρουν ότι ο Παυλόπουλος θα μιλάει ως εκπρόσωπος του Καραμανλή με τον Σαμαρά. Και η σχέση αυτή επισημοποιήθηκε με δείπνο για τρεις, σε ... ..... εστιατόριο πολυτελείας.Μπορεί ο Προκόπης να μην κατέκτησε θέση στη φρουρά του νυν προέδρου, παραμένει πάντως στη φρουρά του πρώην προέδρου. Καθόλου άσχημα! Εξάλλου η «σιωπηλή» υποτίθεται υποστήριξη που παρείχε στη Ντόρα ανήκε στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου που ήθελε όλους τους φθαρμένους καραμανλικούς να στηρίζουν Ντόρα. Ο Παυλόπουλος λοιπόν παραμένει τακτικός συνομιλητής του πρώην προέδρου και προσωπικός ταχυδρόμος των απόψεων και αιτημάτων του, προς το νέο πρόεδρο.
Το ερώτημα που παραμένει είναι αν θα παραιτηθεί τελικά όπως υποσχέθηκε στον δύσμοιρο ελληνικό λαό προεκλογικά . Τα γεγονότα δείχνουν ότι μάλλον το ξέχασε και ξανά προς την δόξα τραβα..
Εστάλη απο http://periothiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε μια χώρα που η διαφορετική άποψη προκαλεί συγκρούσεις και όχι έναυσμα για εποικοδομητικό διάλογο…

Σε μια χώρα που οι κυβερνήτες της, δεν δίνουν σημασία στις αγωνίες του λαού της…


Σε μια χώρα που η σοφία και η σύνεση ανήκει αποκλειστικά μόνο στους κυβερνήτες…


Σε μια χώρα που η οικονομία προέχει της Πατρίδας…


Σε μια χώρα που το παρελθόν των κυβερνήσεων, δεν πείθει τους λαούς για το μέλλον…


Σε μια χώρα που ο λαός δεν οδηγείται αλλά φέρεται…


Σε μια χώρα που η νεολαία εξεγείρεται μόνο όταν το άδικο έχει επώνυμο…

Σε μια χώρα που ο λαός της διαδηλώνει συχνά για προβλήματα που απασχολούν άλλες χώρες και σπάνια για την δική του…Σε μια χώρα που εμπιστεύεται την εικόνα και όχι την λογική…Σε μια χώρα που προτιμά να εκτονώνεται παρά να δημιουργεί…Σε μια χώρα που αλλάζει χωρίς ποτέ να το έχει ζητήσει...


Σε αυτή τη χώρα,
μόνο ο Θάνατος χαμογελάει


Σε αυτή τη χώρα,
μόνο οι Νεκροί αντιστέκονται


Σε αυτή τη χώρα,
ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ.