Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ" ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ


«Η ασφυκτική εισοδηματική πολιτική στο δημόσιο, που θα επιφέρει μείωση στις αποδοχές εκατοντάδων χιλιάδων υπαλλήλων στο δημόσιο και κατά συνέπεια δραστική μείωση της κατανάλωσης, σε συνδυασμό με την έλλειψη του αναπτυξιακού χαρακτήρα των νέων φορολογικών μέτρων και με δεδομένη την κατακόρυφη αύξηση των φορολογικών βαρών πολιτών και επιχειρήσεων θα δημιουργήσει περαιτέρω σοβαρά προβλήματα στην ήδη χτυπημένη από την κρίση αγορά.
» Αποσπασματικά υπάρχουν θετικά σημεία, αλλά τα αρνητικά σαφώς υπερτερούν. Αναμένουμε βέβαια την ανάλυση όλων αυτών των μέτρων, όπως θα συμπεριληφθούν στο σχετικό νομοσχέδιο»
Αυτές είναι οι σημερινές δηλώσεις του κ. Μίχαλου.Ποιος είναι ο κ. Μίχαλος; Είναι αυτός που επίμονα ζητούσε την πλήρη ελαστικοποίηση του ωραρίου με ταυτόχρονη μείωση αποδοχών των υπαλλήλων.Είναι αυτός που ζητούσε εργάσιμη εβδομάδα τριών ημερών.Είναι αυτός που υποστήριξε με κάθε τρόπο τα τελευταία 5.5 χρόνια την χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ απο την Ελλάδα.Είναι αυτός που σήμερα διαφωνεί με την μείωση των μισθών!!!Ανεξάρτητα με την ορθότητα του "μέτρου" της κυβέρνησης δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την "κωλοτούμπα" του κ. Μίχαλου η οποία έγινε ταυτόχρονα με την αλλαγή κυβέρνησης.
ΥΓ. Αρα μη παραξενευτείτε αν τον δείτε στο μέλλον πλάι-πλάι με την Παπαρήγα στις επόμενες πορείες του ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: