Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010

ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Πολύ "παραστατικά" μας περιέγραψε ο Πρωθυπουργός την δραματική κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας. Με πολύ "λυπημένο" ύφος μας ανακοίνωσε τις νέες θυσίες που πρέπει να κάνει (για μία ακόμη φορά) ο Ελληνικός Λαός για να βγει η χώρα από την κατάσταση "πτώχευσης" και ζήτησε την βοήθεια όλων μας για να πετύχουν αυτές .
Κάτι ξέχασε όμως να μας πεί ο κ. Παπανδρέου. Ξέχασε να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα όλων μας. Που πήγαν τα χρήματα των Ελλήνων;Ποιοι τα καταχράστηκαν;Ποιοι τους βοήθησαν σε αυτό;Τι έκανε και τι σκοπεύει να κάνει η Κυβέρνησή για αυτό;
Πότε επιτέλους θα μπει έστω και ένας απο αυτούς τους ΚΛΕΦΤΕΣ φυλακή;
Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα η Κυβέρνηση δεν θα βρεί καμία συναίνεση στην εφαρμογή των μέτρων και καμία βοήθεια από τους πολίτες.Η κοινωνική συνοχή θα χαθεί με απρόβλεπτες συνέπειες. Δεν γίνεται κάθε φορά ο κοσμάκης να πληρώνει τον "λογαριασμό".Αν θέλει ο Πρωθυπουργός να πετύχει στο έργο του ήρθε η ώρα να αποδείξει στούς Έλληνες ότι το σύνθημα που μας έλεγε προεκλογικά κάθε μέρα ότι "ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ" το πιστεύει και είναι αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: