Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΟΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ:AYTA ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!


ΝΑΙ στις απεργίες,ΝΑΙ στα κλεισίματα των δρόμων,ΝΑΙ στα επιδόματα των τεμπέληδων δημοσίων υπαλλήλων,ΝΑΙ σε όλα έλεγαν για 35 χρόνια οι αλήτες.Ηρθε όμως η ώρα της πληρωμής.Ποιος θα τα πληρώσει;
Τα κομματόσκυλα;Οι βολεμένοι;Οι αριστεροί "επαναστάτες";
Οοοοχι.Ο απλός εργάτης,ο συνταξιούχος και ο μισθωτός.
Αντί να λειτουργούν με βάση το συμφέρον του λαού όλοι αυτοί επιδόθηκαν σε "πλειστηριασμό" απάτης,κλεψιάς και ρουσφετιού και τωρα ζητάνε θυσίες.
Το απόλυτο "ξέβράκωμα" έγινε απο τον....Αντιπρόεδρο Πάγκαλο στην κρατική τηλεόραση που συνεχίζει να ταίζει αργόσχολους και να γλεντάει με τα χρήματα των φορολογουμένων αριστερούς "καλλιτέχνες" που απο το σανίδι βρήκαν ποιο επικερδές τα τσιφτετέλια.Τι είπε όμως ο κ.Πάγκαλος.
Σε μια λογομαχία με την "αντικειμενική" δημοσιογράφο κ.Πυργιώτη που τον εγκάλεσε λέγοντας του ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε το κόμμα σας.Είπε το εξής καταπληκτικό."Αν μπορούμε ή δεν μπορούμε μπορείτε να το διαπιστώσετε απο τα τρακτέρ που βρίσκονται στους δρόμους". Αυτό είναι το συμπέρασμα του αντιπροέδρου γιατί έτσι έχετε μάθει το λαό να πονάει τα ξεφτιλισμένα κόμματα σας και την τσέπη του και μετά την πατρίδα του.Με αυτούς θα πάτε τώρα κ.Πάγκαλε να συνομιλήσετε και να τους πείσετε ότι υπάρχει Εθνική ανάγκη;(οουπς συγνώμη για τον όρο "Εθνική" δεν είμαι φασίστας συγχωρέστε με).
Ομως τα κανόνια σκάνε ένα ενα με ποιο κοντινό τον ΟΣΕ όπου τα ελλείμματα έχουν εκτιναχθεί στα 9,4 δισ. ευρώ!!!! με την ευγενική βοήθεια της ΝΔ αφού το ΠΑΣΟΚ το 2003 τα είχε αφήσει "μόνο" στα 3,5 δισ!!!!
Είναι πραγματικά ασύλληπτο ότι την ίδια ώρα που το οικονομικό επιτελείο προσπαθεί να εξοικονομήσει έστω και το τελευταίο ευρω.Την ίδια ώρα ο ΟΣΕ σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισνμού έχει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ζημιές 2,2 εκατ. ευρώ!!!!! Ο Οργανισμός εισπράττει περίπου 100 εκατ. ευρώ, ενώ πληρώνει 360 εκατ. ευρώ μόνο για τόκους και 400 εκατ. ευρώ για δαπάνες μισθοδοσίας!
Μια μισθοδοσία που πληρώνει 7.000 υπαλλήλους!!!Οταν έχει μόνο 124 μηχανικούς την στιγμή που χρειάζεται 339.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: