Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΣ ΣΤΙΣ 2 ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 11!!!


Ποιός θα τους πιάσει αυτους ρε!Πως θα πετύχουν τα μέτρα; Πως θα εισπράξει η οικονομία το ΦΠΑ; Μετατάξτε δημόσιους υπαλλήλους και κάντε ελενκτικούς μηχανισμούς! Μία απόδειξη με 3 καφέδες αν πιαστεί είναι 3000 πρόστιμο σε καποιον που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και μάλιστα με ΔΟΛΟ το κάνει για να κλέψει το κρατος! Γιατί να τον λυπηθω; Γιατί θα πρέπει να πληρώνω εγώ πάλι τα σπασμένα;
Στις 100 καφετέρειες εμπορικών σημείων πόσοι ιδιοκτήτες δε.....βγάζουν χρήμα; και μάλιστα χοντρό χρήμα!Επιβιώνουν καταστήματα ρούχων που δουλευουν με 100 και 200-300% κέρδος αλλά έχουν και στοκ ρουχα που μένουν και δε τα βγαζουν πέρα τα καφέ που πουλάνε 8 ευρώ δυο καφέδες με κόστος 30 λεπτα; Με κέρδος δηλαδή πάνω από 2000% με 3000% και ΜΗΔΕΝ ΦΥΡΑ!!!!
Σχόλιο ιστολογίου:Το 100% δεν υπάρχει η πλειοψηφία των εμπορικών καταστημάτων πουλά με κέρδος 400% και μάλιστα πολλές εξ αυτών δεν κάνουν τον κόπο καν να δουν το εμπόρευμα πριν το κοστολογήσουν απλά πολλαπλασιάζουν το κόστος αγοράς ή παραγωγής απευθείας επι 400 και βγάζουν τις τιμές.Κατόπιν σου πετάνε ενα 50% έκπτωση και....τρεχάτε κορόιδα.
Και όσοι βιαστούν να πουν ότι είναι ιδιωτικές εταιρείες.Καλό είναι να ξέρουν ότι αυτές οι...εταιρείες ράβουν κατα καιρούς και στολές δημοσίων υπηρεσιών.Εκει να δείτε τι γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: