Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΔ


Ολο και περισσότερο αρχίζει να φαίνεται η αναποφασιστικότητα του κ.Σαμαρά τόσο στο να ξεκαθαρίσει την θέση του κόμματος του για τα σημαντικά εθνικά θέματα αλλά και στο να "αρπάξει" τα "ηνία" της ηγεσίας της ΝΔ.
Μέχρι στιγμής ο φόβος της "ακροδεξιάς" ρετσινιάς απο την μία και ο "μπαμπούλας" του Μητσοτακέικου απο την άλλη που στα λόγια στηρίζει αλλά στην πραγματικότητα περιμένει στην γωνία τον κρατούν δέσμιο.
Οι πρώτοι "πυροβολισμοί" έπεσαν απο την κ.Γιαννάκου.Την πλέον αποτυχημένη υπουργό μετά τους Παυλόπουλο και Αλογοσκούφη η οποία μετά το μπάχαλο που επέφερε στο Υπουργείο Παιδείας και την κατακραυγή ακόμα και των Νεοδημοκρατών που σε δημοσκοπήσεις την έφερναν στο -40!!!Το "μαύρισμα" που έφαγε στις εκλογές του 2007 όπου δεν κατάφερε να εκλεγεί και ακολούθως ανταμείφθηκε για τις "υπηρεσίες" της τοποθετούμενη ΠΡΩΤΗ στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ από τον ανεκδιήγητο Καραμανλή.
Αυτή λοιπόν η κυρία με περισσό θράσος που είναι γνωστές οι σχέσεις με την οικογένεια και κάποιος μπορεί να την θεωρήσει και ως...λαγό, αντέκρουσε την θέση του αρχηγού της ότι υπάρχει ακυβερνησία, λέγοντας:
"Eάν υπάρχουν εσωτερικές διαφορετικές οπτικές και ο πρωθυπουργός προσπαθεί να επιβάλει μια άλλη γραμμή, αυτό μπορεί να δημιουργεί τριγμούς, αλλά ακυβερνησία όχι".
Ενώ για το μεταναστευτικό διαφοροποιήθηκε πλήρως λέγοντας πως "για το θέμα της ιθαγένειας των παιδιών που γεννιούνται εδώ, υπάρχει άλλη πολιτική στην Eυρώπη. Σε πολλές χώρες αμέσως παίρνουν την ιθαγένεια".
Την σκυτάλη πήρε ο Kυρ.Mητσοτάκης σημειώνοντας πως "ειδικά για την ιθαγένεια των παιδιών που γεννιούνται στην Ελλάδα, νομίζω ότι εκεί μπορούμε να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση", ενώ για την απόρριψη του γερμανικού μοντέλου τόνισε πως "πρέπει να γίνει μια συζήτηση, διότι πολλά στελέχη(;) της NΔ έχουμε μια άποψη για το θέμα αυτό και την έχουμε εκθέσει εδώ και πολύ καιρό".
Υπενθυμίζεται πως υπέρ του Γερμανικού μοντέλου εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει ταχθεί και η Ντόρα Μπακογιάννη.
Και το ερώτημα είναι τι θα υπερισχύσει η καρέκλα ή οι θέσεις;
Ως πότε θα κάνει ο Σαμαράς τα στραβά μάτια,θα φυγομαχεί και θα δέχεται υπονόμευση. Γιατί αυτά μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα άλλο απο προειδοποιητικές βολές για να ελεγχθούν οι αντοχές του.Ο΄"πόλεμος" κάποια στιγμή θα ξεσπάσει. Οπότε δυο λύσεις υπάρχουν ή να επιλέξει αυτός το πεδίο της μάχης και να αποκαταστήσει την τάξη ή θα πάρει απόφαση ότι θα συν διοικεί το κόμμα του με την οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: