Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010

ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΤΑΣ


Εμείς απο αυτό το blog φωνάζουμε συνέχεια για το ξέφραγο αμπέλι που έχει καταντήσει η χώρα μας.Η υπαρκτή εισβολή αλλοδαπών όμως φαίνεται ότι δεν συγκινεί την εξουσία αντιθέτως δείχνει ότι την επιδιώκει.
Χιλιάδες είναι τα παραδείγματα συμπατριωτών μας που έχουν υποστεί τον "ανθρωπισμό" στο πετσί τους αφού καθημερινά είναι μάρτυρες φόνων,ληστειών,βιασμών κ.λ.π.
Δεν είναι τυχαίο ότι το 75% των φυλακών όπου παρατηρείται το αδιαχώρητο είναι κρατούμενοι αλλοδαποί.Ομως υπάρχει και η άλλη όψη την οποία εμφανίζουν κατά κόρων τα κανάλια κατά παραγγελία ώστε να προκαλέσουν την ευαισθησία των πολιτών.
Με μια τέτοια είδηση θα ασχοληθούμε κάνοντας κάποιες απλές ερωτήσεις ώστε να φανεί η πραγματική κατάσταση και όχι η "ανθρωπιστική" που θέλουν εντέχνως να μας περάσουν.
Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελίες του Δημάρχου Αρτας κ.Οικονομίδη στην περιοχή του (και μιλάμε για μια μόνο πόλη) κατά την διάρκεια της συγκομιδής των πορτοκαλιών μαζεύονται μέχρι και 3.000 Αφγανοί,Πακιστανοί και Βούλγαροι που μαζί με 400 Αλβανούς που μένουν μόνιμα!εργάζονται για 5 και 10 ευρώ την ημέρα!
Φυσικά για έλεγχο ποιοι είναι αυτοί και πως μπήκαν στην χώρα ούτε συζήτηση.
Εδω δεν μπορούν να σταματήσουν μερικούς τρομοαλήτες να βάζουν καθε τρεις και λίγο βόμβες αυτό θα κοιτάξουν.
Ρωτάμε λοιπόν την "φιλεύσπλαχνη" κυβέρνηση τι θα κάνει για αυτούς τους ανθρώπους;
Οι λύσεις βέβαια είναι περιορισμένες
Το πρώτο είναι να τιμωρήσει τους εργοδότες και να τους υποχρεώσει να αποδίδουν το νόμιμο μεροκάματο.
Ποιος όμως θα τους υποχρεώσει μετά να τους ξαναπάρουν στην δουλειά αφού δεν θα έχουν το "κίνητρο" της δωρεάν εργασίας.Οπότε τι δουλειά θα κάνουν;
Το δεύτερο είναι και η αγαπημένη συνταγή των εθνοκτόνων.Να τους κάνει "Έλληνες".
Τι θα κερδίσουν αυτοί οι άνθρωποι; αφου και πάλι δεν εμποδίζει τίποτα τα κυκλώματα να φέρουν νέο "αίμα" και η Άρτα να φορτωθεί ακόμα 3.500 ανέργους που είτε θα κυκλοφορούν στην πόλη χωρίς να έχουν ούτε που να μείνουν αλλά και δεν θα βρίσκουν και εργασία όπως οι περισσότεροι Έλληνες με αποτέλεσμα ή θα αναγκαστούν να εργαστούν και πάλι υπό απάνθρωπες συνθήκες ρίχνοντας τα νόμιμα μεροκάματα εις βάρος των Ελλήνων εργατών είτε θα στραφούν προς την παρανομία.
Για να τους απελάσει βέβαια που θα ήταν και το ορθότερο δεν υπάρχει σκέψη.
Όμως ας πάρουμε και την άποψη ότι περιορίζονται οι "ευαισθησίες" των κυβερνώντων και αφήνουν την κατάσταση ως έχει αφού υπάρχει και η άλλη ανοησία ότι προσφέρουν στην οικονομία.
Τι μπορούν να προσφέρουν και σε ποιους όταν η αγοραστική τους δύναμη είναι 300 ευρώ το μήνα;Η απάντηση ΤΙΠΟΤΑ.
Στους μόνους που μπορούν να προσφέρουν και αυτό κάνουν είναι στους μεγαλοαγρότες, σκλάβους και ένα μικρό αντίτιμο ως ενοίκιο σε ορισμένους εκμεταλλευτές που τους στοιβάζουν σε αποθήκες χωρίς νερό και ρεύμα όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: