Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ-"ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ"


Στο περιθώριο της συζήτησης που διεξάγεται στην βουλή απο την Επιτροπή Ισότητας με παρόντες τον πρόεδρο της ΓΕΣΕΕ κ.Παναγόπουλο και την αντιπρόεδρο της ένωσης καθαριστριών Αττικής κ.Τσούνη ή οποία κατήγγειλε ακόμα και βουλευτές ότι απασχολούν ανασφάλιστες συναδέλφους της.
Την μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο "αυτοκράτωρ" Χρυσοχοίδης δηλώνοντας ότι η ΕΛΑΣ έχει στη διάθεση της στοιχεία για την υπόθεση της Κούνεβα και ότι σύμφωνα με αυτά πίσω απο την επίθεση δεν κρύβονται "ακροδεξιοί" που το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο θα ήθελε αλλά το οργανωμένο έγκλημα.
Παράλληλα "έπιασε πόρτα" και για τις προσεχείς ελληνοποιήσεις (αφού κάπου πρέπει να βολέψει τους ψηφοφόρους του) και ανακοίνωσε ότι στις προσεχείς ημέρες στα αστυνομικά τμήματα με αυξημένη ευθύνη μεταναστών θα τοποθετηθούν ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι και μετανάστες δεύτερης γενιάς που θα βοηθούν άλλους μετανάστες για να έχουν πρόσβαση στην αστυνομική διοίκηση.
Τώρα τι εννοεί αστυνομική διοίκηση μόνο αυτός ξέρει.Αλλα απορούμε τι χρειάζονται μετανάστες ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ στα αστυνομικά τμήματα αφού πλέον τα τμήματα (όπως ο ίδιος φρόντισε) δεν έχουν καμία αρμοδιότητα για τις διαδικασίες ασύλου. Εκτός και αν πέρα απο το ρουσφέτι εξυπηρετούν και μια ακόμα προσπάθεια του Υπουργού να εκφοβίσει τους αστυνομικούς τοποθετώντας τους στο ρόλο του χαφιέ των αστυνομικών.
Δηλαδή υπαλλήλους που η δουλειά τους θα είναι να "αναφέρονται" στον "αυτοκράτορα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: