Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Ο φόβος του ΠΑΣΟΚ να κατηγορηθεί όχι από τα άλλα κόμματα αλλά ειδικά από τον ΣΥΡΙΖΑ για "αντιλαϊκή πολιτική" είναι αυτό που θα αποδειχθεί μελλοντικά η καταστροφή του.
Με τις όποιες αστοχίες ή παραλείψεις μπορεί να διακρίνει κάποιος σε μια κυβέρνηση 2 μηνών.
Δεν μπορεί να μην στηρίξει τις όποιες σωστές κινήσεις και να αντιπολιτεύεται με βάση το κομματικό και όχι το Εθνικό συμφέρον.
Η αντίδραση της κυβέρνησης στα επεισόδια ήταν σαφώς καλύτερη απο αντίστοιχες περιπτώσεις και φυσικά θα μπορούσε να ήταν ακόμα καλύτερη. Εκείνο όμως που δεν είδαμε αν και το περιμέναμε ήταν η στήριξη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια μια αναιμική στήριξη απο πλευράς του ΛΑΟΣ υπήρξε που όμως περιορίστηκε στα θέματα στήριξης των αστυνομικών.Ενω από πλευράς ΝΔ υπήρξε μια σιωπή θα έλεγε κανείς αποστασιοποίηση.
Φυσικά η κυβέρνηση πρέπει να αποδείξει ότι θέλει πραγματικά να κάνει κάτι ουσιαστικό πέρα απο τα αποσπασματικά μέτρα. Ευκαιρία της δίνεται με το θέμα του ασύλου. Αν πραγματικά θέλει ας φέρει το θέμα στη βουλή αφού από ότι όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχει την στήριξη 266 βουλευτών.Αν ενδιαφέρεται "ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα" ας στηρίξει τον πρύτανη της Νομικής κ.Φορτσάκη που επειδή πρότεινε τα αυτονόητα βρίσκεται η σχολή του υπο κατάληψη απο τους "φοιτητές".
Γιατί αλλιώς θα δικαιώσει όσους υποστηρίζουν ότι υπάρχει κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ.
Θα ήθελα να κάνω και μια αναφορά στον αγωνιστή Γλέζο ο οποίος πετάχτηκε και δήλωσε ότι "οι προσαγωγές είναι τρομοκρατία για το λαϊκό κίνημα".
Τρομοκρατία κ.Γλέζο είστε εσείς και οι κουκουλοφόροι,αναρχικοί,ακροαριστεροί τους οποίους θέλετε να στηρίξετε σπέρνωντας διχόνοια και φόβο στην Ελληνική κοινωνία.
Το λαικό κίνημα δεν έχει καμία σχέση με εσάς γιατί λαϊκό κίνημα δεν μπορεί να θεωρηθεί η αλητεία,ο ανθελληνισμός και η τρομοκρατία του 0,05% που σιγοντάρετε παρέα με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αγωνιστές κ.Γλέζο είναι αυτοί που έδωσαν την ζωή και το αίμα τους για την πατρίδα και όχι τα κατασκευάσματα της αριστεράς. Γνωρίζω ότι πολλοί θα μου πουν ότι τι λές κατέβασε την γερμανική σημαία απο την Ακρόπολη.Σωστά όμως πόσες χιλιάδες πολέμησαν,εκτελέστηκαν ή βασανίστηκαν και ούτε προβλήθηκαν ούτε εξαργύρωσαν την θυσία τους με το να καταλάβουν πολιτικά οφίτσια. Μήπως ο κ.Γλέζος είναι περισσότερο αγωνιστής από το παλληκάρι που όταν του ζητήθηκε να κατεβάσει την Ελληνική σημαία έπεσε μαζί με αυτή από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και ολόκληρη η αριστεράντζα σήμερα αγνοεί ακόμα και την ύπαρξη του επειδή δεν έζησε να ενταχθεί στο ΚΚΕ ή το ΣΥΡΙΖΑ;
Καθιερώσατε (επειδή σας εξυπηρετούσε) τον εορτασμό του Πολυτεχνείου με πορείες διαδηλώσεις καταθέσεις στεφάνων κ.λ.π.Ποτέ όμως δεν κάνατε μια πορεία για να τιμήσετε τους 30 νεκρούς και 250 τραυματίες που έπεσαν στην μαζική διαδήλωση που έγινε τον Ιούλιο του '43 όταν 400.000 άοπλος κόσμος (και όχι με καδρόνια,μολότωφ κ.α) διαδήλωσε για την απόφαση των κατοχικών δυνάμεων για επέκταση της Βουλγαρικής κατοχής στην Βόρεια Ελλάδα που προέβαινε σε τακτική αφελληνισμού και γενοκτονίας του Ελληνικού πληθυσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: