Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Η ...ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ


Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
Αυτό πρέπει να συμβαίνει. Και με το δίκιο του ο κ.Χρυσοχοίδης μετά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις... ακροδεξιών συντονίστηκε με τον άσχετο και επικίνδυνο Παυλόπουλου αποφασίζοντας από κοινού ότι για όλα φταίνε τα...."ακροδεξιά στοιχεία".
Είναι ολοφάνερο κύριοι αυτοί που κρατούσαν μαυροκόκκινες σημαίες είναι...ακροδεξιοί.
Αυτοί που κρατούσαν τα κοντάρια με τα σφυροδρέπανα του ΕΕΚ στο μπλόκ του οποίου συμμετείχε και η άτυχη 62χρονη δασκάλα!!!! (με το "φωτογράφο" σύζυγο που εμφάνισε όλως τυχαίως το υλικό του 2 μέρες μετά στα κανάλια) που παρέσυρε ο μοτοσικλετιστής της ομάδας Ζ είναι ακροδεξιοί. Αυτοί που κατέβασαν και έκαψαν την Ελληνική σημαία και αυτοί ακροδεξιοί.
Όπως ακροδεξιοί ήταν για χρόνια ολόκληρα η 17 Νοέμβρη ασχέτως αν οι προκηρύξεις τους συνοδεύονταν από φωτογραφίες του Μαρξ.
Ακροδεξιοί πρέπει να ήταν (αν και δεν μάθαμε ποτέ για ευνόητους λόγους) τα παιδιά "καλών οικογενειών" που βρισκόντουσαν ανάμεσα στους 500 συλληφθέντες το 1995 όταν η αστυνομία εισέβαλε στο πανεπιστήμιο και όλα τα ΜΜΕ έγραφαν για παιδιά δικαστικών,βουλευτών,επιχειρηματιών,ακόμα και ενός υφυπουργού εν ενεργεία.
Περισσότερο ακροδεξιοί απο όλους όμως ήταν ο "απαλλοτριωτής" υιός Βότση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που συνελήφθη για ληστεία τράπεζας.
Ακόμα ποιό ακροδεξιά τα παιδιά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νιώτη που συνελήφθησαν στην γιάφκα του Κερατσινίου.Το κατά τα άλλα "πολιτικό στέκι".
Και η επιτυχία Χρυσοχοίδη τρίτωσε με την σύλληψη του ακροδεξιού υιού Κουράκη επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος χωρίς θράσος δήλωσε ότι "...και τα τρία παιδιά μου συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και είμαι περήφανος..".Η διαφορά όμως κ.Κουράκη είναι ότι ο κανακάρης σας δεν συνελήφθη σε μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ήταν ανάμεσα στο γκρούπ των αναρχικών που εγκλωβίστηκαν στην οδό Αντιγονιδών απο τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ.
Ομως αν έχεις μπαμπά βουλευτή ακόμα και... ακροδεξιός την γλιτώνεις.Ετσι ο κ.Κουράκης τηλεφώνησε ο ίδιος στο υφυπουργό πρώην σύντροφο του στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ (πάντα ακροδεξιό μην ξεχνιόμαστε) κ.Βούγια αλ Σαλέχ και ω του θαύματος αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.
Η επίσημη δικαιολογία Βούγια;"Τα...παιδιά είχαν εγκλωβιστεί και είχαν...ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ"!!!!!Κάτι "έπρεπε να κάνουμε γιατί...πλησίαζε στο σημείο το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και θα είχαμε επεισόδια"!!!
Μα καλά κ.υπουργέ τι είναι αυτά που λέτε είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει επεισόδια;
Τι τον περάσατε...ακροδεξιά;
Τελικά αποδεικνύεται κύριοι ότι είστε τα ίδια σούργελα με τους προηγούμενους απλά η διαφορά είναι ότι δεν προλάβατε να...κλέψετε....ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: