Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ;


Ο υπουργός Προστασίας κ.Χρυσοχοϊδης, με μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εξήγγειλε την κατασκευή και λειτουργία πρότυπου κέντρου καταγραφής και διαχείρισης παράνομα εισερχομένων μεταναστών στη χώρα μας εντός στο 2010(θα είναι σίγουρα το έργο με την ταχύτερη ολοκλήρωση απο καταβολής Ελληνικού κράτους).Το κέντρο αυτό θα λειτουργήσει στην περιοχή Ουτζά Μυτιλήνης σε έκταση που παραχώρησε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και όπως δηλώνει ο κ. Χρυσοχοϊδης η δημιουργία του κέντρου ξεκινά άμεσα.
Παράλληλα ο υπουργός προστασίας του λαθρομετανάστη πολίτη ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται πλέον η απέλαση μεταναστών δεύτερης γενιάς (λες και μέχρι τώρα γινόταν)
Επίσης όλοι οι λαθρομετανάστες που κατέχουν μπλέ κάρτα θα κυκλοφορούν ελεύθεροι καθώς ελεύθεροι θα κυκλοφορούν και 4000 κρατούμενοι που βρίσκονται στα αστυνομικά κρατητήρια.Τώρα αν όλοι αυτοί αγνοεί το κράτος που μένουν,πως επιβιώνουν,που εργάζονται αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο.
Ίσα ίσα επανέλαβε την θεσμοθέτηση ειδικής επιτροπής που θα αυξήσει τους αριθμούς παροχής ασύλου αφού η αστυνομία καθυστερεί!!!!.Ενω για τους Έλληνες αστυνομικούς τι λέτε ότι θα γίνει
α)θα πάρουν αύξηση γιατί με 700 ευρώ δεν μπορείς να ζήσεις;
β)θα πάψουν να τους χρησιμοποιούν ως μέσο για να βγάζουν το άχτι τους οι "δημοκράτες";
γ)θα στηριχτούν απο την πολιτεία την στιγμή που δέχονται δολοφονικές επιθέσεις;
Οχι τίποτα από τα τρία θα τους δημιουργήσουν ένα ωραίο νέο και δημοκρατικό σώμα (με ρουφιάνους μάλλον) το οποίο θα πατάξει την αστυνομικη βία.Για τους 16 αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στα επεισόδια δεν ακούστηκε τίποτα.Οπως και για την χήρα του Ψυχογιού που ο άντρας της εκτελέστηκε απο το αληταριό.Η Βουλγάρα όμως το σπιτάκι το τσίμπησε.
Με δικά σας χρήματα χτίστηκε το συγκεκριμένο σπίτι κε Χρυσοχοίδη και το δώσατε;
Οπότε σε συνδυασμό με την κατάργηση χημικών,όπλων,την δημιουργία ρουφιάνων και την αποδοχή κουκούλας ως επίσημο ένδυμα φαντάζεστε ποια θα είναι τα αποτελέσματα.
Πως όμως θα σας φαινόταν κύριοι του ΠΑΣΟΚ αν έβγαιναν 50-100 χιλ στο δρόμο και χωρίς να προβούν σε παράνομες πράξεις αρνούνταν να πληρώσουν τους φόρους που εσείς δίνεται σε λαθρομετανάστες και για να καλυφθούν οι τρύπες που έμειναν από τις κλοπές των πολιτικών;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΥΡΊΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΤΙ