Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009

ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ


Προσπαθεια να "κουκουλωθεί" το θέμα και να πάρει αναβολή η επερχόμενη σύγκρουση φανερώνει η απάντηση που έδωσε ο Α.Σαμαράς στις δηλώσεις Κακλαμάνη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2010, με ή χωρίς της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας άκαιρη κάθε συζήτηση τώρα για δημοτικές εκλογές και γαλάζιες υποψηφιότητες.
Ο δήμαρχος της Αθήνας παρά τις αντιδράσεις που ακούστηκαν επανέλαβε χθες το βράδυ στο Mega, την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος, με ή χωρίς τη στήριξη της Ν.Δ., στις δημοτικές εκλογές του 2010 για το αξίωμα του Δημάρχου της Αθήνας.
Απο τους ποιό ένθερμους υποστηρικτές της υποψηφιότητας Μπακογιάννη, ο Κακλαμάνης δείχνει να προκαλεί την ηγεσία της ΝΔ αφήνοντας να διαρρεύσουν φήμες ότι σε περίπτωση που δεν στηριχτεί, ο Δήμος θα "πάει" στο ΠΑΣΟΚ ακυρώνοντας με αυτό τον τρόπο την αξία του οποιουδήποτε συναδέλφου του.Είναι όμως αυτόνομη η συγκεκριμένη κίνηση ή κάποιος τον παρακινεί;Άραγε τι θα πράξει ο πρόεδρος της ΝΔ θα προτιμήσει τον συμβιβασμό στον ολοφάνερο εκβιασμό ή θα αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα.Ετσι και αλλιώς ο Κακλαμάνης μόνο για τον ΛΑΟΣ δεν κάνει άσχετα αν η προεδράρα τον στήριξε. Για ΣΥΡΙΖΑ μεριά τον βλέπω όπου θα βρεί αρκετούς "συναγωνιστές"-"συναγωνίστριες" .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιος εκβιασμος?
το καταστατικο της ΝΔ το λεει...

Protesilaos είπε...

Tι λέει αγαπητε ότι γράφεις τον προεδρο του κομματος σου;Αν ήταν ο Καραμανλής θα το έκανε;
Αλλωστε στην Ελλάδα ζούμε και όποιος κατέβηκε ανεξάρτητος σε δημοτικές απο όπου και αν προερχόταν.Το εκανε ή γιατί είχε διαφορές με τον προτεινόμενο κάτι που δεν ισχύει ή είχε διαφορές με τον αρχηγό.