Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009

Η ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ


ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΝΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ.
Και σ αυτή την επιχείρηση εθνικής και κοινωνικής εξόντωσης, αναδεικνύεται συνένοχος στο έγκλημα που επιτελείται σε βάρος του λαού της.ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:
1. Δεν έκανε το αυτονόητο. Δεν κατέδειξε τους φυσικούς και τους κατ ουσίαν ηθικούς αυτουργούς που οδήγησαν στην εμφάνιση και την περαιτέρω διόγκωση του ελλείμματος. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΕΣ ΑΕΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
2. Δεν έκανε το επιβεβλημένο. Δεν αντέστρεψε τις διαδρομές μέσα από τις οποίες δρομολογήθηκαν οι εκροές που δημιούργησαν το έλλειμμα, προκειμένου να δρομολογήσει δίκαιες διαδρομές εισροών, ικανές να το μειώσουν, να το ελαχιστοποιήσουν, να το μηδενίσουν.ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ - ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗΣ - ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
3. Έκανε το απεχθές. Ταμπουρώθηκε πίσω από ψευδεπίγραφη επιχειρηματολογία, ενσωματώθηκε σε μια άχρωμη και απροσδιόριστη από ουσιαστική άποψη φιλολογία ελλειμματολογίας, και νομιμοποίησε με τη συγκατάθεση της το πλιάτσικο σε βάρος των θεσμών και του εν δυνάμει εθνικού πλούτου της χώρας. ΕΝΟΧΗ ΑΠΕΧΘΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.
Με δύο λόγια, αυτή κυβέρνηση.ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΟΔΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ.
Δεν ύψωσε το ανάστημά της για να πει το αυτονόητο: «ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ??? ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΑΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΠΙΕΣΑΤΕ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΟΥΝ.»
«ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΩ ΣΕ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ??? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ??? ΤΙ ΚΑΝΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ??? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ??? ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ.»
«ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΜΟΥΝΙΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΟΥΝ??? ΑΝ ΝΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠ ΟΛΑ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ»
Οι πολιτικοί και οι πρωθυπουργοί που θα έχουν τα κότσια να πουν τα πράγματα με τα όνομα τους και να αναγκάσουν τον κάθε κατεργάρη να καθίσει στον πάγκο του, θα είναι οι ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ.
Εκείνοι που διστάζουν να κρύψουν το σβέρκο στο γιακά τους και επιμένουν να τον αφήνουν εκτεθειμένο σε κάθε λογής σφαλιαρίσματα, είναι απλώς ΑΒΟΥΛΕΣ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ.
Αφού αναρωτηθούμε τι πολιτική ηγεσία έχουμε, ας αποφασίσουμε τι είδους πολιτική ηγεσία μας αξίζει.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
Ο πρωθυπουργός προσωπικά άρχισε ήδη να επιχειρεί να διαμορφώσει μια κοινωνική συνείδηση αποδοχής των μεγάλων εθνικών παραχωρήσεων, καλλιεργώντας ένα ύπουλο και ενοχικό κλίμα κινδυνολογίας και πανεθνικού εκφοβισμού.
ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ??? ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: