Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ


Ανακοίνωση εξέδωσε το συμβούλιο του Διδακτικού Προσωπικού της Νομικής Σχολής κάνοντας δεκτή την πρόταση του προέδρου κ.Θ. Φορτσάκη ο οποίος πρότεινε οι φοιτητές να εισέρχονται στο πανεπιστήμιο με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας και να μη θεωρούνται χώροι ασύλου τα σημεία όπου δεν εκτελείται διδακτικό έργο.Στην ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονική απόπειρα κατά της ζωής του Πρύτανη Χρ. Κίττα, τονίζοντας ότι η απόπειρα αυτή "προσβάλλει βάναυσα το θεσμό του Πανεπιστημίου και όλους τους φορείς της πανεπιστημιακής κοινότητας".Επιπλέον, το ΔΣ της Νομικής ζητά από το Πρυτανικό Συμβούλιο να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων και την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων.
Ειδικότερα ζητεία) να απομακρυνθούν αμέσως από το κτήριο της Νομικής Σχολής ο ραδιοφωνικός σταθμός καθώς και όλες οι άλλες αυθαίρετες εγκαταστάσεις και να αποδοθεί το κτήριο ελεύθερο από την παρεμβολή κάθε εξωπανεπιστημιακού στοιχείουβ) να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αποτρέπεται η αυθαίρετη είσοδος στο κτήριο εξωπανεπιστημιακών στοιχείωνγ) να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε στους χώρους της Σχολής να μην λαμβάνουν χώρα εκδηλώσεις για τις οποίες δεν έχει χορηγηθεί άδεια από την Πρυτανεία ή την Κοσμητεία.
Και ένα τέταρτο μέτρο θα προσθέταμε εμείς το ξερίζωμα των κομμάτων και των κομματόσκυλων απο όλα τα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: