Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ


Τα "παλληκάρια" δεν τα πήγαν καλά φέτος και μάλλον για αυτό χρειάζονται καθοδήγηση.Οι πολιτικάντιδες που έχουν καταντήσει τα ΑΕΙ απο χώρους μόρφωσης σε χώρους "ελεύθερης διακίνησης ιδεών" πρέπει επιτέλους να πάρουν μια θέση.
Διαβάστε την πρόσκληση της εφημερίδας που είναι κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ: "Εξεγερσιακές Συλλογικές Δράσεις σε συγκριτική προοπτική"!!!!είναι η θεματική του Διεθνούς Συνεδρίου που διοργανώνει απο τις 9 ώς τις 11 Δεκεμβρίου ο Κύκλος Συγκρουσιακής Πολιτικής και η Ελληνική Εταιρεία Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στο επίκεντρο των διαλέξεων θα τεθεί φυσικά η εξέγερση του Δεκέμβρη '08.
Αυτές είναι οι ελεύθερες ιδέες που θέλουν να προωθήσουν;
Μήπως ο σκοπός τους είναι η δηλητηρίαση της νεολαίας που είναι το μέλλον της Ελλάδας ώστε σταδιακά να καταστρέψουν αυτό τον τόπο;
Το λυπηρό είναι ότι συμμετέχουν και καθηγητές που πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι που αντί να μορφώσουν τα παιδιά μας.Τους μαθαίνουν το μίσος,την ασέβεια και τον ανθελληνισμό.Στην πραγματικότητα ούτε το άσυλο φταίει ούτε τίποτα άλλο παρά μόνο οι (παρα)μορφωμένοι δάσκαλοι που με τη ανοχή ή και την συμμετοχή τους λειτουργούν ως κατηχητές οποιουδήποτε μηδενιστικού και ανθελληνικού λόγου κρυμμένοι πίσω απο την δημοκρατία που οι ίδιοι στην πραγματικότητα θέλουν να καταργήσουν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι θλιβερό το γεγονός ότι κρίνετε κάτι για το οποίο δεν έχετε την παραμικρή ιδέα! Αλήθεια βρήκατε και διαβάσατε εσείς από τώρα τις εισηγήσεις των συμμετεχόντων στο συνέδριο και τις κρίνετε ως "δηλητήριο"; Που τις βρήκατε; Ξέρετε τι θα πουν;
Αν ανοίγατε και κάνα βιβλίο ή κάνα περιοδικό ή καμιά εφημεριδούλα έστω, θα διαπιστώνατε ότι πολλοί από αυτούς τους "(παρα)μορφωμένους", όπως τους λέτε, ακαδημαϊκούς δασκάλους, έχουν ήδη τοποθετηθεί κριτικά απέναντι στον "Δεκέμβρη" (ορισμένοι με σκληρό τρόπο). Τέτοιους "εύκολους" κριτές, σαν κι εσάς, νομίζω πως δεν τους χρειάζονται τα "παιδιά μας", οπότε μην ξοδεύετε τσάμπα δικτυακό μελάνι και κουράζετε και τον κόσμο με τα όσα ανυπόστατα εκτοξεύετε προς άγνωστες κατευθύνσεις...

Protesilaos είπε...

Aσε εμάς τους αμόρφωτους και ανενημέρωτους να μην έχουμε ιδέα.Εσεις που έχετε ιδέα οι γνωστικοί έχετε οδηγήσει και τον τόπο και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα εκεί που είναι.
Οσο για τους ακαδημαικούς που ΕΣΥ εννοείς όντως και το...μελάνι τσάμπα πάει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΜΕ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Protesilaos δεν βλέπω να μπαίνεις στον κόπο να απαντήσεις επί της ουσίας όμως. Κρίνεις χωρίς να έχεις ιδέα για τα περιεχόμενα του συγκεκριμένου συνεδρίου (ούτε εγώ έχω, αλλά τουλάχιστον δεν το κρίνω πριν γίνει), για το οποίο αφιέρωσε και ένα μικρό άρθρο και η Ελευθεροτυπία , αλλά και άλλα έντυπα μέσα. Εσύ γιατί κολλάς στη δημοσίευση της Αυγής; Μην ξεχνάς ότι έχουμε να κάνουμε με ένα επιστημονικό συνέδριο που σκοπός του είναι να διερευνήσει επιστημονικά ορισμένα ζητήματα, και όχι φυσικά να "καθοδηγήσει" όπως υπονοείς οποιονδήποτε πολιτικό χώρο! Δουλειά του κοινωνικού επιστήμονα στο κάτω-κάτω δεν είναι να αναστοχάζεται κριτικά την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα; Τι σε ενόχλησε τόσο;

Υ.Γ. Ο Ανώνυμος-1 είμαι πάλι.

Protesilaos είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε1 δεν είναι ανάγκη να γνωρίζεις για μερικά πράγματα.Αν εγω είμαι "ακαδημαικός" στην κλοπή και διοργανώσω ένα συνέδριο στο Κορυδαλλό με θέμα "πως να ανοίγεται διαμερίσματα"
θέλει μυαλό;Ακόμα και "αθώα" να είναι όλα αυτά με καταξιωμένους ομιλητές γιατί διαλέγουν την συγκεκριμένη ημερομηνία τόσο κοντά όχι μόνο στην 6η Δεκεμβρίου αλλά αν δεν το ξέρεις σε πληροφορώ ότι 10 Δεκεμβρίου υπάρχει άλλη προγραμματισμένη διαδήλωση απο μαθητές και το ΚΚΕ.Αλλά ακόμα και αυτό να είναι σύμπτωση ΑΥΤΟΊ οι ακαδημαικοί έχουν μορφώσει τα παιδιά;τους έχουν διδάξει σεβασμό;τους έχουν κάνει να νοιώθουν περήφανοι Ελληνες;έχουν λύσει όλα τα προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας και ενδιαφέρονται για ΕΞΕΓΕΡΣΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ;εσύ δηλαδή γιατί φαντάζεσαι θα τους μιλήσουν.Οσο για τους ακαδημαικούς που λες έχουν χωριστεί σε τρείς κατηγορίες αυτούς που κάνουν ΚΑΤΗΧΗΣΗ,αυτούς που είναι δημόσιοι υπάλληλοι δηλ.να πέφτει ο μισθουλάκος και αυτοί που τρώνε ξύλο και τους χτίζουν.Ποιοι απο τους τρείς θα είναι οι ομιλητές;Πάντως επιμένω ότι μεγάλη ευθύνη φέρουν οι δάσκαλοι που δεν πράττουν αυτό που ορίζει το Σύνταγμα αλλά και τα κόμματα.Αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις σχετική ανάρτηση Μαιου "ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ" για να δεις την γνώμη μου.