Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ


Νέα απεργία αποφάσισαν αυτή την φορά οι δάσκαλοι για τις 16 Δεκεμβρίου.
Αίτημα τους 1.400 ευρώ μισθός στους πρωτοδιόρισθους!!!.Και για το ....ξεκάρφωμα ζητούν και αύξηση δαπανών για την παιδεία στο 5%.
Δηλαδή αν όλοι αυτοί που "δουλεύουν" 6 μήνες το χρόνο θέλουν καθαρά 1400 ευρώ (μικτά 2.000) τότε τι πρέπει να ζητούν οι κακομοίρηδες στον ιδιωτικό τομέα που δουλεύουν 12ωρα για 680 ευρώ;Αυτοί όμως δεν έχουν εργατοπατέρες.
Αυτή είναι όμως η πραγματικότητα.Αυτή είναι η εργατική αλληλεγγύη.
Ο κάθε άχρηστος συνδικαλιστικός και ταυτόχρονα κομματικός φορέας κοιτάει την πάρτη του.
Το στενό συντεχνιακό του συμφέρον και όλοι οι άλλοι να πάνε να.....
1400 ευρώ σου λέει θέλω.Τώρα αν δεν υπάρχει φράγκο για προσλήψεις νοσηλευτών που έχουν τα νοσοκομεία ανάγκη δεν δίνουμε δεκάρα.
Δεν μαζεύω τα σκουπίδια αν δεν μονιμοποιήσεις και άλλους τεμπέληδες στο δημόσιο.Αν θα πάθεις τύφο....πρόβλημα σου.
Δεν μου δίνεις αύξηση κατεβάζω το διακόπτη και δεν έχεις ρεύμα επειδή έτσι γουστάρω.Επειδή εσύ σαν κράτος μου έδωσες το δικαίωμα να γράφω όλους τους υπόλοιπους στα παλιά μου τα παπούτσια.
Όλοι θέλουν να μπούν στο δημόσιο και σεβαστό είναι με τέτοια ανεργία και με ένα κράτος μπάχαλο αλλά να δουλέψετε κύριοι όχι να προσλαμβάνεστε σκουπιδιάρηδες και μετά να την αράζετε στα γραφεία των δήμων.Οχι να σχολάτε και να κλείνετε τις υπηρεσίες απο τις 12 η ώρα.Οχι κύριοι δάσκαλοι να αφήνετε αμόρφωτα τα παιδιά και κάνετε φροντιστήρια και να θέλετε και αύξηση.Οχι κύριοι γιατροί να φωνάζετε ότι είστε αδιόριστοι και όταν διοριστείτε να μην πηγαίνετε σε παραμεθόριες περιοχές και να εκμεταλλεύεστε την ανάγκη και των πόνο των συμπολιτών σας.
Επιτέλους να μπεί μια τάξη. Ας έχει τα κότσια ο πρωθυπουργός να άρει την μονιμότητα στο δημόσιο. Τότε να δούμε το συνδικαλισμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: