Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009

TI ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!


Ίσως έτσι εξηγείτε η θερμή του υποστήριξη για οποιονδήποτε εκτός από Έλληνες! Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει μόνο για την Ζιμπάμπουε! Χάρη στην χώρα θα έκανε αν έπαιρνε τα μπογαλάκια του και πήγαινε στον Αγύριστο! Η ξευτίλα του δεν έχει προηγούμενο, μιλάμε για τρομερή μόρφωση οι θολοκουλτουριάρηδες. Ο Αλέκος Αλαβάνος δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο μέσα στην βουλή!!! Και χαρακτήρισε ακραίο τον Διονύσιο Σολωμό. Του φταίει ο Σολωμός που ο Αλαβάνος δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο.
Στην συζήτηση για την ασφάλεια ξέρετε τι είπε και έγινε ΡΕΖΙΛΙ και ξευτίλα μέσα στο κοινοβούλιο???
"Ο Σολωμός ήταν ακραίος που είπε για τον εθνικό ύμνο πρωθυπουργέ, τον οποίο εθνικό ύμνο πιστεύω ότι γνωρίζετε: "σε γνωρίζω από την όψη , που με βία μετράει την Γή». Με λίγα λόγια ήθελε να πει ότι με την βία μετράει την γη.
Τον εξευτέλισε βέβαια δημοσίως ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ απαντώντας ότι: «κ. Αλαβάνε επειδή μπορεί να ακούει κόσμος και μαθητές και δεν ξέρετε τον εθνικό ύμνο, ο εθνικός μας ύμνος λέει βιά και όχι Βία. Δεν εννοεί την βία αλλά την βιασύνη. Που με βιασύνη μετράει την γη. Καλό είναι να γνωρίζουμε τον εθνικό μας ύμνο"!!!» κατά την γνώμη μας πολύ ήπια αλλά…… Θα θέλαμε να δούμε τους ΣΥΡΙΖέους – Ανθέλληνες καθηγητές που διδάσκουν τα «αριστερά» ψυχοπαρανοϊκά κατασκευάσματα στα παιδία μας, τις μούρες τους, μέχρι και αυτοί θα γέλαγαν με τα χάλια του!(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ!)
Ο άνθρωπος δεν έχει ουδεμία σχέση με οτιδήποτε Ελληνικό, εκτός του μίσους και κάθε μέρα με κάθε πρόταση που κάνει και κάθε λόγος του είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ! δηλητήριο και αποσκοπεί πεντακάθαρα στην διάλυση του Έθνους μας και τον αφανισμό μας!
Eστάλη απο ellinikodna@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: