Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2009

Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ


Σέ πονηρές "δημοκρατικές" σκέψεις έχουν μπεί κάποια στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ καθώς βλέπουν την παγίωση της διαφοράς με την ΝΔ στις δημοσκοπήσεις.Γνωρίζοντας την ύπαρξη των τεράστιων προβλημάτων που υπάρχουν σε όλους τους τομείς και κυρίως στην οικονομία καλοβλέπουν το σενάριο των εκλογών το καλοκαίρι αλλά σκεφτονται ότι καλύτερο για αυτούς θα είναι μια νίκη με ισχνή πλειοψηφία ωστε να οδηγηθούμε σε νέες εκλογές.
Ο λόγος είναι οτι με δεδομένο της πεντακομματικής βουλής και το γεγονός οτι οι εκλογές θα γίνουν με το νόμο Σκανδαλίδη που προβλέπει αυτοδυναμία με 41,5%,το ΠΑ.ΣΟ.Κ υπολογίζει οτι στην καλύτερη περίπτωση θα κερδίσει με μια ισχνή πλειοψηφία αφού ακόμα και να φτασει το 43% δεν θα εκλέξει παραπάνω απο 152 βουλευτές,κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλει.
Το "κόλπο" λοιπόν είναι να οδηγηθεί ο τόπος σε επαναληπτικές εκλογές αλλά με τον νόμο Παυλόπουλου αυτή την φορά που προβλέπει αυτοδυναμία ακόμα και με 39,5% και πριμοδότηση του πρώτου κόμματος με 50 έδρες ώστε να καταφέρουν μια άνετη πλειοψηφία.Το αστείο είναι ότι σε κάθε "δημοκρατική" αναμέτρηση οι εκάστοτε κυβερνώντες προσπαθούν με κάθε "νόμιμο" τρόπο να αλλοιώσουν την ψήφο του Ελληνικού λαού,ας μην ξεχνάμε και τις ελληνοποιήσεις παραμονές εκλογών για να μην πάμε παλαιότερα.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για το νόμο του κου Παυλόπουλου που δίνει 50!!! βουλευτές στο πρωτο κόμμα.Απο που κε Παυλόπουλε;και γιατί δεν δίνεται με τη μια 250 και 50 στους υπόλοιπους να τελειώνουμε;Με νόμους που ψηφίζουν οι ίδιοι γράφουν τούς ψηφοφόρους στα παλιά τους τα παπούτσια και ουσιαστικά διορίζουν βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: