Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2009

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ


To στίγμα της πολιτικής του έδωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα.
Εννέα νεκροί και πάνω από 14 τραυματίες, ήταν το αποτέλεσμα επίθεσης από μη επανδρωμένο πολεμικό αεροσκάφος του αμερικανικού στρατού στο έδαφος του Πακιστάν στα σύνορα με το Αφγανιστάν.Το αεροσκάφος έπληξε με δύο πυραύλους κατοικημένη περιοχή. Η κυβέρνηση του Πακιστάν έχει ζητήσει να σταματήσουν αυτού του είδους οι επιθέσεις ενώ επίσημα τις έχει χαρακτηρίσει ως τρομοκρατικές ενέργειες.
Απο την πλευρά τους οι αμερικανικές δυνάμεις υποστηρίζουν οτι χτυπήθηκαν κρυσφήγετα των Ταλιμπάν και αρνήθηκαν να σχολιάσουν περαιτέρω.Σε δηλώσεις όμως αργότερα του Μαικ Μιούλεν εκπροσώπου του στρατού στο αμερικανικό δίκτυο Φοξ ανέφερε ψυχρά ότι «έπραξε κατά τις οδηγίες που έχει δώσει ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα για την περιοχή».
Το παραμύθι των ΜΜΕ για αλλαγή πολιτικής απο μέρους των ΗΠΑ αρχίζει να ψεθωριάζει στα μάτια των ευκολόπιστων μιάς και όπως λεει ο λαός "αλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".Οι ΗΠΑ είχαν και θα έχουν συγκεκριμένη πολιτική και ο "προοδευτικός" Ομπάμα θα κάνει σαν καλός πρόεδρος αυτά που θα του λένε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: