Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2009

Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ σε μία κίνηση "εξισορρόπησης", μετά την συνεδρίαση της, για το 2008, στην Κωνσταντινούπολη, "έρχεται" φέτος στην χώρα μας.Πιο συγκεκριμένα, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, με τη συμμετοχή επιφανών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, θα συνεδριάσει τον Mάιο στην Aθήνα, ύστερα από 16 χρόνια.Υπενθυμίζεται πως η τελευταία της συνεδρίαση στην Αθήνα είχε γίνει το 1993, με τη συμμετοχή του τότε πρωθυπουργού Kωνσταντίνου Mητσοτάκη ενώ είχε ασχοληθεί επισταμένος με την κρίση στην Γιουγκοσλαβία και ειδικότερα το θέμα της Βοσνίας.Προσκλήσεις για τη φετινή συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 ως τις 16 Mαΐου στον «Aστέρα» Bουλιαγμένης, έχουν ήδη λάβει ο πρωθυπουργός Kώστας Kαραμανλής και ο πρόεδρος του ΠA.ΣO.K. Γιώργος Παπανδρέου, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν τόσο ο Γιώργος Aλογοσκούφης, όσο και η Aννα Διαμαντοπούλου, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν συμμετάσχει στις συνεδριάσεις της Λέσχης. Θα παραβρεθούν επίσης η υπουργός Eξωτερικών Nτόρα Mπακογιάννη, καθώς και ο Tούρκος ομόλογός της Aλί Mπαμπατζάν.Ως συνήθως, από ελληνικής πλευράς παρόντας θα είναι ο επικεφαλής του ομίλου της Coca-Cola στην Eλλάδα Γιώργος Δαυίδ. Επιπροσθέτως, έχουν προσκληθεί και ο επικεφαλής του Eλληνικού Iδρύματος Aμυνας και Eξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) Λουκάς Tσούκαλης, ο διοικητής της Eθνικής Tράπεζας Tάκης Aράπογλου και ο διοικητής του OTE Παναγής Bουρλούμης.
Απο www.defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΄74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ!!!!
ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ
ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Κ.Λ.Π
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ,ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ,ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΟΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΑΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν αποτύχαιναν οι θορυβώδεις εγωμανείς τόσο πολύ στα σπασμωδικά σχέδιά τους, δε θα μαζεύονταν κάθε χρόνο!
Τώρα που ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ εναλλακτική (εκτός από αποκέντρωση-αυτάρκεια, γιατί όλες οι άλλες ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ κερδοσκοπικές διαφημιζόμενες στηρίζονται και αυτές στο πετρέλαιο), τους έχει πιάσει πανικός, γιατί θα πρέπει επιτέλους να γίνουν κοινωφελείς, αν θέλουν να βρίσκουν τροφή!
ΘΑΡΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
http://www.youtube.com/watch?v=4WC27VxrksE