Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009

ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ


Εν όψει της ψηφοφορίας των εκθέσεων προόδου της Τουρκίας και της ΠΓΔΜ, κατά την αυριανή συνεδρία του ΕυρωπαικούΚοινοβουλίου, Έλληνες και Κύπριοι ευρωβουλευτές υποστήριξαν σήμερα τις θέσεις τους με παρεμβάσεις στην Ολομέλεια.
Στις σχέσεις Ελλάδας και ΠΓΔΜ, αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κος Αντώνης Τρακατέλλης.
Η Ελλάδα, έχει επενδύσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια στην ΠΓΔΜ και έχει δημιουργήσει πάνω από 20.000 θέσεις εργασίας αποκάλυψε ο ευρωβουλευτής!!!!!.
Συγχαρητήρια με λεφτά των Ελλήνων πολιτών που δεινοπαθούν οικονομικά κάνουν οι Σκοπιανοί έργα,δρόμους,αεροδρόμια με το όνομα του Φιλίππου και του Μέγα Αλέξανδρου και κατασυκοφαντούν την χώρα μας.Αντί κύριοι να πετροβολούν τους Ελληνες τουρίστες θα έπρεπε να πάρουν εσάς με τις πέτρες.
Ο κος Τρακατέλλης συνέχισε λέγοντας οτι το θέμα της ονομασίας είναι θέμα ουσίας που αφορά το σύνολο των Ελλήνων πολιτών,ποιάς ονομασίας όμως κε ευρωβουλευτά γιατί για εσάς το θέμα μπορεί να εχει λυθεί για κάποιους άλλους όμως που δεν ενδιαφέρονται να κάνουν τα χατήρια των Αμερικανών δεν πρόκειται να λυθεί αν οι ψευτομακεδόνες δεν αποφασίσουν ονομασία που να μην περιέχει τον όρο Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: