Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ή ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ


Η υποκρισία και ο φαρισαισμός δεν έχουν τέλος.Οι χθεσινοί ήρωες του Δεκεμβρίου που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα των "προοδευτικών" σήμερα έγιναν φασίστες και ρατσιστές.Τριάντα περίπου μαθητές από το 3ο Επαγγελματικό Λύκειο Κολωνού επιτέθηκαν σε ομάδα Πακιστανών μετανάστών στην ίδια περιοχή και τους ξυλοκόπησαν.
Το περιστατικό, έλαβε χώρα την προηγούμενη Πέμπτη και το κατήγγειλε στην αρμόδια ΕΛΜΕ καθηγητής των παιδιών.Ο καταγγέλων καθηγητής δήλωσε ότι «με οργανωμένο τρόπο» επιτέθηκαν και ότι «επρόκειτο για μια πολύ μεγάλη ομάδα μαθητών που πήραν μέρος σε αυτή τη βαρβαρότητα». Ο διευθυντής του σχολείου κος Στέλιος Ασημιάδης δήλωσε ότι ρώτησε τους μαθητές για το περιστατικό και ότι πήρε την απάντηση ότι τα παιδιά προέβησαν στην πράξη αυτή «ως αντίποινα».
Οι μαθητές του εξήγησαν ότι πριν το περιστατικό οι συγκεκριμένοι Πακιστανοί είχαν παρενοχλήσει σεξουαλικά συμμαθήτριά τους που συνοδευόταν απο εναν μαθητή, όταν μαθητής του σχολείου τους «ζήτησε το λόγο» τον «έκαναν μαύρο στο ξύλο» ενώ χτύπησαν και την κοπέλα. Oι εξηγήσεις των μαθητών δεν έπεισαν τον διευθυντή που αντί να καλέσει την αστυνομία ή να μας πεί αν οι συγκεκριμένοι Πακιστανοί είναι νόμιμα στην χώρα και τη δουλειά κάνουν δήλωσε οτι θα συγκεντωθούν χρήματα για τους "αναξιοπαθούντες" Πακιστανούς που δάρθηκαν "αναίτια".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να αυξηθούν τέτοιου είδους περιστατικά, μπράβο στα παιδιά που έκαναν οργανωμένη επίθεση.Πρέπει με συστηματικό και οργανωμένο τρόπο να καλύπτει ο πολίτης την αδυναμία του κράτους για επιβολή του νόμου. Οι λαθρομετανάστες θα έπρεπε να απελαύνονται, κι αφού δεν το κάνει η αστυνομία, πρέπει οι πολίτες να τους δείχνοιυν τον δρόμο της επιστροφής στην χώρα τους έστω και με αυτόν τον βίαιο τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

30 atoma? o ratsisismos pairnei megales diastaseis ante wra gia ti nazistikh ellada... sa dn ntraipontai oi fasistes