Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2009

ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ


Σικάγο της εποχής ποταπαγόρευσης έχει καταντήσει η Αθήνα με την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα να κυριαρχεί.Μία ακόμα νεκρή έπεσε χθές το μεσημέρι αποτέλεσμα του ακύρηχτου πολέμου που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην πλημελώς εξοπλισμένη και εκπαιδευμένη αστυνομία και τα κάθε λογής σκουπίδια που λαθροβιούν στη χώρα μας,με την ανοχή του κράτους και των "προοδευτικών".
Η άτυχη ΄30χρονη γυναίκα υπάλληλος καταστήματος κινητής τηλεφωνίας έπεσε νεκρή μέσα στο κατάστημα που εργαζόταν μέρα μεσημέρι στο ποιό κεντρικό σημείο του Βύρωνα.
Το θράσσος των κακοποιών έχει ξεπεράσει κάθε όριο αφού δεν δίστασαν να εισβάλουν με τα όπλα στα χέρια και να σκοτώσουν για 300 ευρώ.Την συγκεκριμένη στιγμή έτυχε να βρίσκεται μέσα στο κατάστημα αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ο οποίος τους κάλεσε να παραδοθούν.Αντί αυτού οι Αλβανοί άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα τον θάνατο της Αθανασίας Γκίνη και τον τραυματισμό του ενός Αλβανού ο οποίος κρατείται στον Ευαγγελισμό.
Αν δεν ήταν ο θάνατος της κοπέλας μεγαλύτερο σόκ θα προκαλούσε η εισβολή αλλοδαπών στην ίδια περιοχή σε κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης με σκοπό την ληστεία.Αφού τα καθίκια δεν σεβάστηκαν ούτε τις εγκυες γυναίκες που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στην κλινική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: