Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009

Ο Κος ΖΟΥΓΚΛΑ


Μέ αφορμή την εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου με θέμα την λαθρομετανάστευση θέλω να καταθέσω την γνώμη μου για αυτό το χθεσινοβραδυνό τσίρκο που παρέλασε μπροστά απο τις οθόνες μας.
Παίζοντας με το φιλότιμο και τις ευαισθησίες των Ελλήνων έδωσε μια ακόμα παράσταση για οσκαρ.
Καταρχάς ο Κος ζούγκλα εχει μάθει προφανώς απο την "δημοκρατική" του παιδεία να καλεί μονίμως στις εκπομπές του καλεσμένους με ταυτόσημη γνώμη με τη δική του΄οπότε ακόμα και όταν δεν μιλάει να περνά στον κόσμο τα δικα του μηνύματα.
Δεν εξηγείται αλλιώς οτι σε μια εκπομπή που διήρκησε 3 σχεδόν ώρες ,οι προβληματισμένοι Ελληνες κάτοικοι μίλησαν 10 λεπτά και όταν κάποιος πήγε να εκφράση μια διαφορετική αποψη παραλίγο να τον κόψει.
Ας έρθουμε όμως σε συγκεριμένα πράγματα.Σίγουρα θα χρειαζόταν πολύ υπομονή να καθίσεις να παρακολουθήσεις την συγκεκριμένη εκπομπή μιάς και ο λαικισμός και η ανοησία δεν είχαν τέλος.
Εδειξε αμέτρητες εικόνες αναξιοπαθούντων λαθρομεταναστών (αν και απέφευγε συστηματικά την λέξη αποκαλώντας τους πολιτικούς πρόσφυγες) αλλά απέφυγε τεχνιέντως να πει οτι το πρόβλημα ειναι σύνθετο και όχι απλά ανθρωπιστικό.
Γιατί Κε ζούγκλα δεν κάνατε ενα απο τα σπουδαία ρεπορτάζ σας να μας πείτε ποσοι είναι αυτοι οι "πρόσφυγες" ; θα σας πω εγώ 2.500.000-2.800.000 δηλαδή το 25% του πληθυσμού.
Γιατί Κε ζούγκλα δεν μας είπατε απο που θα τραφούν αυτά τα εκατομμύρια την στιγμή που το κράτος δυσκολεύεται να θρέψει τους Ελληνες;
Μέσα στον άκρατο "ανθρωπισμό" σας αναφέρατε οτι στην Σουηδία τους δίνουν 3.000 ευρώ το μήνα για να συντηρηθούν και ενα κινητό για εποικινωνούν με την πατρίδα τους μην πάθουν κατάθλιψη.(δεν αντέχει σχολίου)
Γιατί Κε ζούγκλα δεν μας είπατε πόσοι απο αυτούς έχουν μόνιμη εργασία και δεν διαβιούν κλέβωντας,σκοτώνοντας ή πουλώντας ναρκωτικά;
Μια επίσκεψη στον Κορυδαλλό θα σας πείσει καθώς το 70% των κρατουμένων είναι αλλοδαποί που τρέφη το ελληνικό κράτος.
Γιατί δεν λέτε οτι πολλοί απο αυτούς είναι κίνδυνος για την δημόσια υγεία καθώς έχουν προσβληθεί απο φυματίωση και άλλες κολλητικές ασθένειες;Μην ξεχνάτε το περιστατικό των επιθεωρητών υγείας στον Αγιο Παντελεήμωνα που ασθένησαν.
Γιατί Κε ζούγκλα δεν κάνατε ένα ρεπορτάζ να μας ενημερώσετε πόσο εχει αυξηθεί η εγκληματικότητα μετά την αθρώα εισοδο των "πολιτικών σας προσφύγων"που δολοφονούν ανθρώπους ακόμα και για 100 ευρώ;
Οσο και να θέλετε να προκαλέσετε αποκαλώντας ρατσιστές ανθρώπους που απλά σκέφτονται με την κοινή λογική και όχι με την λογική "του να κανω νούμερα" δεν πείθετε πολύ απλά γιατί δεν ειναι θέμα ρατσισμού.
Απλά Κε ζούγκλα το ελληνικό κράτος δεν έχει τους πόρους αλλά και ούτε τις θέσεις εργασίας για να εξασφαλίση σε αυτούς τους ανθρώπους αξιοπρεπή διαβίωση.
Αν θέλει το ελληνικό κράτος να βοηθήσει ας μας πεί πόσους και για ποιές εργασίες χρειάζεται αλλοδαπούς.Είναι 5.000 οικοδόμοι ας κρατήσει 5.000 οικοδόμους αλλά οχι αυτό το χάος να υπάρχουν τόσα εκατομμύρια ξένοι και να μην ξερη κανείς ποιοί είναι που είναι τι δουλειά κάνουν ουτε καν αν στη χώρα τους ήταν κακοποιά στοιχεία.
Δεν μπορεί Κε ζούγκλα αν δεν θέλετε να το καταλάβετε μαζέψτε τους στο σπίτι σας ....συγνώμη τη βίλα σας ήθελα να πώ και αν δεν χωράνε βάλτε και μερικούς στο πολυτελές σας τζίπ αλλά και πάλι δεν χωράνε όλοι το ίδιο συμβαίνει και με την Ελλάδα.1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ta eidia eixe kanei.. kai me ton lazopoylo !!!!
den ton xereis an kai thn ekpomph me toys metanastes den thn eida alla exoyme kai kaloys kai kakoys opos kai ellines.kostas