Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ


Πέρασαν πέντε χρόνια και την περιβόητη επανίδρυση του κράτους για την οποία εκλέχθηκε η ΝΔ ακόμα την περιμένουμε.Μάλλον κάπου στην διαδρομή λοξοδρόμησε και χάθηκε.
Αντί αυτού έχουμε δεί την διόγκωση του δημόσιου τομέα για ρουσφετολογικούς σκοπούς και την καταστροφή της μεσαίας τάξης που επι χρόνια κουβαλούσε στις πλάτες της τα φορολογικά βάρη.
Το σεμνά και ταπεινά έγινε golden boys,Βατοπέδι,ομόλογα,κουμπάροι διορισμοί μεταξύ συγγενών και φίλων.
Η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς να εφαρμόσει έστω και μια ουσιώδη μεταρύθμιση συρόμενη πίσω απο τις αντιδράσεις των κάθε λογής μόνιμων αντιρησιών αλλά και δεν τόλμησε να τιμωρήσει τις παρανομίες κοινωνικών ομάδων αλλά και δικών της στελεχών.

Στήν γωνία περιμένει όχι και τόσο υπομονετικά η μεγάλη "προοδευτική παράταξη" του ΠΑ.ΣΟ.Κ που έχει ξεχάσει το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου,την υπερχρέωση της χώρας και που δεν εχει βγεί μέχρι τώρα να πει στον Ελληνικό λαό οτι ζούσαμε με δανεικά.
Εχει ξεχάσει τον εξευτελισμό της χώρας με την παράδοση Οτσαλάν,τα Ιμια και τα ζειμπέκικα του σημερινού αρχηγού του.
Τα κόμματα και κατ'επέκταση οι βουλευτές βάζουν πάνω απο το συμφέρον του Ελληνικού λαού το συμφέρον των κομμάτων τους και αυτό είναι σήμερα το μεγάλο πρόβλημα της δημοκρατίας.
Ετσι ο λαός βρίσκεται απο την Σκύλλα στην Χάρυβδη.

"Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας διότι έμαθε στους πολίτες της να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία".

Ισοκράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: