Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2009

ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


Κατατέθηκε στην βουλή απο την κυβέρνηση η πρόταση κύρωσης του πρωτοκόλου για την ένταξη της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ.
Η ξεφτίλα τελικά δεν έχει όρια με παχιά λόγια και ειρηνικές σαχλαμάρες περι δικαιωμάτων που φυσικά ισχύουν πάντα για τους άλλους και ποτέ για εμάς τα 3 κόμματα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν την προθεση τους να ψηφίσουν υπέρ.

Είναι αδιανόητο πως μια ισχυρή κυβέρνηση όπως θελει να λεγεται έχει υιοθετήση το "ναι" σε όλα προκειμένου να γίνεται αρεστή σε εξωτερικούς κύκλους.
Μια κυβέρνηση που δεν έκανε και δεν κάνει τίποτα προκειμένου να προστατεύση τα συμφέροντα της πατρίδας στο εξωτερικό αλλά και των απανταχού ελληνικών μειονοτήτων.
Οι 400.000 βορειοηπειρώτες που περιμένουν την βοήθεια της Ελλάδος βλέπουν τις ελπιδες τους να καταρέουν καθώς για αλλη μια φορά η Ελλας δίνει απλόχερα χωρίς να ζητάει τίποτα.
Τι και αν δημεύονται περιουσίες των βορειοηπειρωτών,τι και αν διώκονται και μαχαιρώνονται τα στελέχη της Ομόνοιας η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την "σταθερότητα στην περιοχή" προφανώς εννοεί σταθερότητα αφού εξαφανιστεί το ελληνικό στοιχείο γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η συνεχής υποχώρηση.
Με τις ευλογίες μας θέλουν να βάλουν ενα κράτος στο ΝΑΤΟ που καταπατά τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας και που δεν σέβεται κάν συνθήκες που έχει υπογράψη αλλά και την διεθνή νομιμότητα.
Πρίν μια εβδομάδα συνελήφθησαν και καταδικάσθηκαν 5 στελεχη της μειονότητας στην Χειμάρα για προσβολή των Αλβανικών συμβόλων.Το εγκλημα τους ήταν οτι ύψωσαν Ελληνική σημαία.Πρόσφατα αλβανοί απέστειλαν στην Ε.Ε επιστολή που ζητά την αναγνώριση των Τσάμηδων και την επιστροφή των υποτιθέμενων περιουσιακών τους στοιχείων.
Το ίδιο το αλβανικό κράτος αποφεύγει συστηματικά να διεξάγη απογραφή στα μειονοτικά χωριά.Μια δέσμευση που έχει αναλάβει απο το 2002.
Παρόλα αυτά η Ελλάδα συντηρεί περίπου 700.000 αλβανούς οι οποίοι δουλευουν και μένουν στην πατρίδα μας στηρίζοντας όμως την αλβανική οικονομία αφού περίπου 700 εκατ. ευρώ πηγαίνουν καθε χρόνο στην Αλβανία.Πρίν ένα χρόνο αλβανοί παρακρατικοί είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο προάυλιο εκκλησίας στους Αγ.Σαράντα.
Και δεν είναι μόνο αυτά δεν ξεχνάμε οτι η αλβανική οικονομία είναι μια οικονομία που στηρίζεται κατα ενα μεγάλο ποσοστό στο λαθρεμπόριο όπλων και την διακίνηση ναρκωτικών.Ακόμα και η άδεια που έχει παραχωρήσει σε τουρκικά πολεμικά πλοία να λιμενίζονται στην Αυλώνα συνιστά πρόκληση.
Μετά απο όλα αυτά Κα Μπακογιάννη με τη στάση σας εύλογα μπορούμε να πούμε οτι δεν είμαστε μόνο η εγγύηση και η σταθερότητα στη νοτιοανατολική Ευρώπη αλλά και οι ανόητοι και τα κορόιδα των Βαλκανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: