Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009

ΘΕΛΟΥΝ "ΕΙΡΗΝΗ" (ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΗ)


Η ψήφος του λαού του ισραήλ έδειξε ακόμα και στους ποιό δύσπιστους την διάθεση των Εβραίων απέναντι σε οτιδήποτε είναι ενάντια στα συμφέροντα τους.
Μετά την χθεσινή εκλογική μάχη στην οποία πρωτοστάτησε ο λαός και όχι κάποιοι κακοί κυβερνήτες καταποντίστηκε το μόνο ίσως κόμμα που είχε μια έστω μικρή διάθεση για ειρήνευση στην Μέση Ανατολή.

Αν και κανένα κόμμα δεν κατάφερε να εξασφαλίση αυτοδυναμία,το 65% των ψηφοφόρων με τον ενα ή τον άλλο τρόπο ψήφισε υπέρ κομμάτων που υποστηρίζουν τον πόλεμο και μάλιστα ο αρχηγός του ακραίου κόμματος Ισραελ Μπειτένου,Αβιγκντορ Λίμπερμαν δήλωσε οτι πρεπει να διακοπούν ακόμα και οι συνομιλίες με την Χαμάς ενώ σε παλιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει οτι δεν έπρεπε να είχε δωθεί η Γάζα στούς Παλαιστινίους ενω είχε διαφωνήση και με την αποχώρηση των Εβραίων αποίκων.
Σίγουρα η σταθερή υποστήριξη των "προοδευτικών" Αμερικανών με επικεφαλής τον Χουσείν Μπαράκ Ομπάμα όπως και των απανταχού υποστηρικτών τους στην οποιαδήποτε κυβέρνηση που θα προκύψη θα είναι όπως πάντα αμέριστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: