Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ


Την επικήρυξη των δραστών που επιτέθηκαν και τραυματισαν την Κούνεβα με μεγάλο χρηματικό ποσό ζήτησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Ρόβλιας σε συνέντευξη τύπου.

Χαρακτήρισε την υπόθεση ως "ύψιστης σημασίας" και οτι πρέπει να της δωθεί απόλυτη προτεραιότητα ενώ για την Κούνεβα ζήτησε άμεσα να πολιτογραφηθεί Ελληνίδα επί τιμή!!!!!!!

Ο λαικισμός σας κύριοι του ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν καλείτε και τους οργισμένους "φοιτητές" να προωθήσουν το αίτημα σας;
Αντί να επικηρύξετε τους αλήτες κουκουλοφόρους που σπάνε και καίνε την Αθήνα και τους εγκληματίες που εσείς βαφτίζετε τρομοκράτες προτιμάτε να κάνετε λαικίστικα κόλπα με μια άτυχη γυναίκα.
Γιατί δεν σκεφτήκατε τόσα χρόνια τις ελληνίδες καθαρίστριες που δουλεύουν για ενα κομμάτι ψωμί και πολλές φορές ανασφάλιστες ακόμα και μέσα στα υπουργεία σας;
Προφανώς αυτό δεν σας ενδιαφέρει γιατί δεν πουλαει.
Γιατί δεν ζητάτε να επικυρηχτούν οι έμποροι που φέρνουν όλους αυτούς τους μετανάστες στην πατρίδα μας και θυσαυρίζουν;
Προφανώς γιατί δεν σας συμφέρει.
Ο λόγος των συγκεκριμένων πράξεων σας είναι προφανής και όχι η άτυχη γυναίκα αλλά καλό θα είναι να σκεφτείτε ότι μπορεί να γίνεται αρεστός σε ορισμένους αλλά με αυτό τον τρόπο εξαγριώνεται ενα κομμάτι του πληθυσμού που δεν τρώει κουτόχορτο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

h koynieba einai sobaro thema giati einai sindikalistria den ths erixan bitrioli gia gkomeno. kai einai nomima edo