Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Νέα επίθεση σημειώθηκε το πρωί σε αστυνομικό τμήμα .Αυτή τη φορά προτιμήθηκε το ΑΤ Κορυδαλλού.
Αγνωστοι άνοιξαν πύρ με αυτόματο όπλο προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές ενώ καθώς έφευγαν έριξαν και μια χειροβομβίδα που δεν εξεράγη.
Η αστυνομία πιστευει οτι η επίθεση είναι έργο του "επαναστατικού αγώνα" μιάς και μερικές ώρες μετά υπήρξε τηλεφώνημα σε εφημερίδα.

Ο πόλεμος δείχνει να συνεχίζεται και θα συνεχίζεται για οσο καιρό η αστυνομία δεν συλαμβάνει τους κουκουλοφόρους και τους "γνωστούς αγνώστους" μιάς και κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να πιστέψει οτι αυτές οι εγκληματικές οργανώσεις είναι τρομοκράτες.

Είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Το λάθος είναι οτι με το να τούς ονομάζουν τρομοκράτες τους δίνουν πολιτικό υπόβαθρο και τους καθιστούν "ρομπεν των δασών" στα μάτια των ομοιδεατών τους.
Στήν περίπτωση της 17Ν έλεγαν για να δικαιολογήσουν τα χτυπήματα οτι πρόκειται για μια οργάνωση με στρατιωτική εκπαίδευση και την παρουσίαζαν σαν την ιταλική μαφία.
Ολος ο κόσμος όμως κατάλαβε περί τίνος πρόκειται όταν είδε σε βίντεο έναν υπερβαρο άνθρωπο(Ξηρός) να παίζει βιολί σε πανηγύρια.
Πίστεψε κανένας οτι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να μπεί στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Σηκουρίου και να κλέψει ρουκέτες;
Οσο για την δολοφονική απόπειρα του νεαρού αστυνομικού ένας εκπαιδευμένος τρομοκράτης θα πυροβολούσε μια φορά άντε δύο και θα έβρισκε στόχο και οχι 25 στο γάμο του καραγκιόζη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: