Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ
Στήν Ελλάδα δεν προλαβαίνουν να τελειώσουν οι εκλογές και όλοι ζητούν να ξαναγίνουν με την ελπίδα να πάρουν τις καρέκλες.
Στίς τελευταίες βουλευτικές εκλογές μόλις οκτώ μήνες πέρασαν απο τήν ορκομωσία της κυβέρνησης και όλοι έσπευσαν να ζητήσουν την διεξαγωγή νέων.Αυτό όμως είναι το παιχνίδι στα πλαίσια της δημοκρατίας με δύο κόμματα να μάχονται για την εξουσία και τα υπόλοιπα να συμπληρώνουν το παιχνίδι προσπαθώντας να βγάλουν κανένα βουλευτάκο παραπάνω.
Γιατί ποιός πιστεύει οτι μπορεί το σύστημα να αλλάξει όταν τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν διορίσει 500.000 δημόσιους υπαλλήλους (ψηφοφόρους) και κρατούν σε ομηρία άλλους 250.000 συμβασιούχους με την υπόσχεση της μονιμοποίησης.
Ποιός όμως θα κληθεί να πληρώση τα σπασμένα;Μα φυσικά ο ελληνικός λαός που θα πρέπει μέσω του προυπολογισμού να δώσει αρκετά εκατομύρια ευρώ στα κόμματα δυσχεραίνοντας οικονομικά περοσσότερο την θέση του μόνο και μόνο για να αλλάξει η διαχείρηση.
Γι αυτό ας γίνουν εκλογές.Οι άνεργοι θα αποκτήσουν ελπίδα μήπως διοριστούν,οι πολιτικοί θα εχουν στην διάθεση τους αρκετές ώρες τηλεοπτικού χρόνου και όχι μόνο,οι δημοσιογράφοι παρουσιαστές (ξερόλες) θα πάρουν κάνα φράγκο παραπάνω κάνοντας υπερωρίες με σκοπό να μας ενημερώσουν με τις περισπούδαστες αναλύσεις τους,οι καναλάρχες θα τρίβουν τα χέρια τους μιας και θα μπούν στα ταμεία τους κάποια εκατομύρια απο τις διαφημίσεις των κομμάτων.
Το μόνο κακό είναι ότι θα μειωθούν λόγω χρόνου οι εκμπομπές τηλεσκουπίδια που μας ταίζουν αλλά θα το αντέξουμε αυτό.Δεν υπάρχουν σχόλια: