Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009

ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑΓια ακόμα μια φορά οι απλοί πολίτες βρίσκονται στο έλεος των δικαολογημένων κινητοποιήσεων, των αγροτών αυτή τη φορά που ασχέτως των αιτημάτων τους κατέλησαν την ένομη τάξη σπεύδοντας να άποκλείσουν με μπλόκα όλη την Ελλάδα.

Σίγουρα δίκαια τα αιτήματα αλλά δεν μπορούν οι αγρότες όπως και καμία άλλη κοινωνική τάξη να κρατούν ομήρους όλους τους υπολοίπους.
Τι να πεί ο φουκαράς ιδιωτικός υπάλληλος των 600 ευρώ που δεν έχει την δυνατότητα οχι να κλείσει δρόμους αλλά ούτε κάν να απεργήσει γιατί πολύ απλά θα απολυθεί.
Μέσα στον οικονομικό μπάχαλο που είναι υπαρκτό για όλους τούς εργαζομένους και που είναι απόρια όλων των κυβερνήσεων πράσινων,γαλάζιων αλλά και των διαφόρων αποχρώσεων συνδικαλιστών εργατοπατέρων έχουμε φτάσει στο σημείο απο την μια να υπάρχουν εξαθλιωμένοι οικονομικά εργαζόμενοι,χιλιάδες άνεργοι και στον αντίποδα συνδικαλιστές εργατοπατέρες που κλείνουν τους δρόμους,βολεμένους διορισμένους δημοσίους υπαλλήλους που κατεβάζουν διακόπτες και βυθίζουν στο σκοτάδι την χώρα,φυτεμένους δημοσιογράφους στα κρατικά κανάλια που κόβουν τα προγράμματα και ενίοτε γίνονται βουλευτές και δυσαρεστημένους "φοιτητές" που καταστρέφουν περιουσίες.

Τα κόμματα πρίν μάθουν στούς Ελληνες αυτές τις "αγωνιστικές" τακτικές δεν φρόντισαν να ικανοποιήσουν όσα απο τα εκαστοτε αιτήματα είναι σωστά αλλά και να πατάξουν κάθε έκνομη συμπεριφορά.

Φτάνει πια αυτό δεν είναι δημοκρατία,είναι οχλοκρατία.
Επιτέλους υπάρχει και αυτό που λέμε σιωπηρή πλειοψηφία ας κοιτάξει και αυτούς η εκάστοτε κυβέρνηση.Ας κάνει οτι μπορεί καλύτερο για την πατρίδα.
Το πρόβλημα δεν είναι οι μισθοί αλλά τα καρτέλ και η "δημοκρατική" νοοτροπία του "κανω οτι γουστάρω" χωρίς να με ενδιαφέρουν άλλες κοινωνικές ομάδες

Αν θέλουν τώρα κάποιοι να κλείνουν τους δρόμους με τα τρακτερ ας τα βάλουν παράλληλα στους δρόμους ωστε να μην παρεμποδίζουν την λειτουργία της χώρας αλλιώς είναι παράνομοι και κάνουν κακό και στην πατρίδα αλλά και στούς υπόλοιπους πολίτες που δεν φταίνε σε τίποτα να ταλαιπωρούνται και άλλες κοινωνικές ομάδες να καταστρέφονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: