Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2009

ΩΣ ΠΟΤΕ


Αυτή η ομάδα μάλλον είναι καταραμένη.
Τόσα χρόνια απο τότε που την θυμάμαι ελάχιστες είναι οι φορές που ήταν ενωμένη με μια σταθερή δοιήκηση και χωρις οικονομικά προβλήματα.
Ο κόσμος αν εξαιρέσουμε την δευτερη θητεία Μπάγεβιτς έκανε συνεχώς υπομονή και στήριζε την ομάδα με κάθε τρόπο.
Μετά την ανάληψη απο τον Ντέμη και την υπόσχεση οτι σε μια πενταετία θα φτιαχτεί επιτέλους μια ευρωπαικών προδιαγραφών ομάδα φτάσαμε στο σημείο ουσιαστικά να μην υπάρχει πρόεδρος και το ποδοσφαιρικό τμήμα να πηγαίνει με τον "αυτόματο".

Που πήγαν άραγε οι υποσχέσεις των σπουδαγμένων μετόχων;Τα εκατομύρια απο τα διαρκείας,τα τηλεοπτικά τις πωλήσεις καθε χρόνο παιχτών;
Και ας μην ξεχνάμε ολα αυτά τα χρόνια η ομάδα έκανε ελάχιστες μεταγραφές αξίας με συμβόλαια που δεν ξεπερνούσαν τις 900.000 αν εξαιρεθεί ο Ριβάλντο.
Εφτασε στο σημείο ποιά η ΑΕΚ να μην μπορεί να κάνει μεταγραφές και ας μην ξεχνάμε παλαιότερα οτι χάθηκαν παίκτες που ασχέτως της αξίας τους φανερώνουν την οικονομική αδυναμία π.χ Κλέητον,Τζαβέλλας πριν παει στον Πανιώνιο,Φυντανίδης πριν παει στόν Αστέρα,Κοιλιάρας,Λεονάρντο πριν παει στο Λεβαδειακό.

Αν δεν μπορεί μια ομάδα σαν την ΑΕΚ να κάνει ακόμα και τέτοιες μεταγραφές....................

Η ομάδα εχει φτάσει στο σημείο να κερδίζει αγώνες με την φανέλα χωρίς να παίζει μπάλα και αυτό το οφείλει στον κόσμο και σε κάποιους μεγάλους ποδοσφαιριστές του παρελθόντως που φρόντισαν να την κανουν μεγάλη ομάδα.
Αν όμως δεν βγούν καινούργιοι μεγάλοι ποδοσφαιριστές αυτό θα τελειώσει.
Ηδη η ομάδα καίει απο το απόθεμα οποιος δεν το βλέπει αυτό είναι τυφλός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: